Minden egyben – otthonszépítő csomag

dekor,lakberendezés,felújítás,fólia Forrás: foliasjuci
Ahhoz, hogy lakásunk helyiségeit egy kicsit feldobjuk, nem kell feltétlenül nagy költségekbe verni magunkat. Az öntapadós fólia használata gyerekjáték, alkalmazásával új köntösbe öltöztethetjük bútorainkat, szobáinkat. Tehetjük mindezt úgy, hogy nem kell szakember segítségét kérni, saját kezűleg is könnyedén felrakhatjuk a választott fóliát. Az öntapadós fólia helyet kaphat a nappaliban, hálószobában, a konyhában, de akár a fürdőszobában is.

Próbáljuk ki!

Bár a fóliázás valóban könnyű munka, egy kezdő számára minden új, ráadásul egy kezdeti sikertelenség akár el is riaszthatja a további próbálkozástól. Szerencsére választhatunk olyan megoldást, amivel nem verjük magunkat nagy kiadásba, de megkapjuk a szükséges elméleti és gyakorlati tudást a fóliázáshoz.

Ha bele merünk vágni a lakásfelújításba, akkor az Otthonszépítő Csomagot nekünk találták ki! Pénzt és időt spórolunk vele és nincs szükségünk szakember közreműködésére. Fóliával összhangba hozhatjuk eltérő stílusú bútorainkat a falakkal, ajtókkal. Különösen ajánlott a technika azoknak, akik nem szeretnék régi bútoraikat kidobni. Próbáljuk ki az öntapadós fóliát: a látvány önmagáért beszél.

Videós oktatás

Fóliás Juci Online Otthonszépítő Csomagjával hozzáférést kapunk egy 11 részes online oktató csomaghoz. A videókon keresztül végigkövethetjük egy teljes lakás felújítását. A munkafolyamatokat Fóliás Jucival együtt végezhetjük, aki lépésről lépésre mutatja meg a fóliák használatát és a technikai trükköket is. Nyomon követhetjük az íves felületek fóliázását, a padló burkolását, a konyhaszekrény és a pult felújítását. A beépített szekrény, a háztartási gépek fóliázása is bemutatásra kerül, ahogy az ágykeret újjászületése is.

A videókból megtudhatjuk, hogy milyen kellékekre lesz szükségünk a fóliákon kívül, és hogyan számoljuk ki a megfelelő anyagmennyiséget. Ha nem csak az elméleti tudást szeretnénk, hanem a fóliázást gyakorlatban is művelnénk, akkor a bővített, Otthonszépítő Csomagot is választhatjuk.

lakberendezés,fólia,dekorálás
Forrás: filoasjuci
Minden egyben – otthonszépítő csomag

A komplett készlet

Az Otthonszépítő Csomag a videók mellett az öntapadós fóliák típusait, és minden olyan eszközt is tartalmaz, amelyek a sikeres fóliázáshoz szükségesek. A készletben fahatású, matt, fényes, márvány, fém termékminta csomagot is találunk. A belátás elleni és a hővédő ablakfólia mintákkal az üvegfelületeken kísérletezhetünk, akár zuhanykabinon is kipróbálhatjuk. Igazi különlegesség a padlófólia és a csempematrica minta. Kifejezetten bútorfelújításhoz egy tekercs dekor bútorfóliát is találunk a szettben.

A fóliázáshoz az öntapadó fólián kívül még szükségünk lesz néhány alapkellékre is. A csomagba bekerült egy kis fóliázó készlet alátéttel és vonalzóval. A mérőszalag és a simító+szike készlet is nagyban hozzájárul a fóliázás sikeréhez.