Minden, ami vászonkép

vaszonkép,fali dekoráció Forrás: vaszonkep
Bizonyára te is találkoztál már vászonképpel. Akár az egyik ismerősöd falán, akár valamelyik családtagod otthonában, vagy csak belefutottál az interneten böngészés során. Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért terjedtek el ennyire ezek a képek?

A válasz rendkívül egyszerű: a vászonképek remek dekorelemek és időtállóak. Ahhoz, hogy te is jobban megismerd a vászonképeket, most összefoglaltunk mindent, amit érdemes róluk tudnod.

Mi a különbség a vászonkép és a vászonfotó között?

Sokan nincsenek tisztában a vászonfotó és a vászonkép közti különbséggel, és úgy gondolják, hogy ez a kettő ugyanaz. Azonban ez nem igazán van így. Valóban nincs nagy különbség a kettő között, mindössze annyi, hogy a vászonképet vakrámára feszítik, míg a vászonfotó egyszerűen csak egy vászonnyomat.

Hogyan készül a vászonkép?

A vászonkép készítése nem bonyolult folyamat. A készítés előtt neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a fényképet, a többit pedig csak bízd a szakértőkre. Az általad választott fényképet először ellenőrzik, hogy megfelelő-e a minősége. Ha pedig nincs semmi probléma, egy nyomtató segítségével a vászonra nyomtatják. Ezt követően igény szerint vakrámára feszítik. Ha elkészült, akkor pedig becsomagolják és szállítják is neked.

Milyen vászonképek közül válogathatsz?

A vászonképeket tekintve elég széleskörű a választási lehetőség. Nem csak a fényképeket variálhatod, de azt is, hogyan helyezkedjenek el a vászonképen és milyen formában. A vászonképek közül választhatsz többrészes kivitelt, mozaikot, sőt, még montázs képet is.

A többrészes vászonképeknél egy fotót darabolnak fel 3-6 részre, nagyon divatos és különleges megoldás. A mozaik vászonképek esetében több apró kis képből rajzolódik ki egy nagy kép. Ez is népszerű és érdekes ötlet.

Továbbá választhatsz még montázs képeket is. Ebben az esetben egy vászonra kerülnek fel különböző fényképek. Itt variálhatod a fényképek méretét és elrendezését is. Ha felkeltették az érdeklődésedet a vászonképek, akkor látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

Miért döntsünk a vászonképek mellett?

A vászonképek elsődleges funkciója a dekorálás. Széppé teszi nappalidat, hálószobádat és még a konyhádat is. Vannak viszont, akik azért döntenek a vászonképek mellett, mert így a családi fotók mindig szem előtt vannak, és így visszaemlékezhetnek egy-egy kellemes emlékre.

Ezen kívül remek ötlet ajándékba adni. Hiszen mi lehetne egyedibb és személyesebb egy fényképnél? Az pedig csak hab a tortán, hogy mivel vászonra van nyomtatva, különleges ajándék és még tartós is. Tehát legyen szó születésnapról, ballagásról, esküvőről, karácsonyról, minden alkalommal tökéletes meglepetés.