Milyen színű pulóver illene hozzád a legjobban?

Borítókép: Milyen színű pulóver illene hozzád a legjobban? Forrás: Getty Images (Aleksandr Zubkov)
Gondoltál már arra, hogy van egy olyan íratlan szabály, ami alapján vonzódunk a színekhez? Hogy van valami, ami alapján meghatározható, mely színek állnak nekünk a legjobban? Ez nem más, mint az évszak típus meghatározás.

Mindenkinek vannak természetes színei. Ezalatt a haj-, a szem-, a szemöldök-, a bőrszínünkre gondolunk. Ezek összképe alapján négy színtípusba tartozhatunk, amik az évszakokról kapták nevüket: tavasz, nyár, ősz, tél. Az évszak típusoknak még további 3 alfaja van (világos tavasz, meleg tavasz, élénk tavasz, világos nyár, lágy nyár, hideg nyár, meleg ősz, sötét ősz, lágy ősz, élénk tél, hideg tél, sötét tél), de ebbe most nem bonyolódnánk bele, meghagyjuk a terepet a színtanácsadóknak.

Ha mégis egy-egy mondattal szeretnénk meghatározni, hogy mely típusoknak mely színek állnak jól, elég az évszakokra gondolni.

  • A Tavasz típus színei a tavaszi üdeséget és frissességet idézik fel.
  • A Nyár típus színei a hőségtől kifakult, késő nyári pasztell színekre hajaznak.
  • Az Ősz típushoz az őszi erdő, a hulló falevelek színeit kell elképzelni.
  • A Tél típus színei pont olyan ragyogók, jegesek és tiszták, mint a téli tájé.

A november 11-14. között megrendezésre kerülő JOY-Napok keretein belül, most érdemes felhasználnod az Answear -25%-os kupont akár a színtípusodnak megfelelő pulóverre. Csak annyi a dolgod, hogy a kupont letöltöd a joynapok.hu oldalról vagy a ShoppieGo-n, esetleg a Shopaholic-on keresztül.

Miért jó, ha ismered a saját színtípusod?

  • Megtanulod, hogy melyek azok a színek, amik tökéletesen passzolnak hozzád, amik viselésével arcod frissnek, fiatalnak, egészségesnek látszik.
  • Vásárlás során nagyon gyorsan tudsz majd dönteni arról, hogy melyik darabok kerüljenek a kosaradba.
  • A fenti két pontnak köszönhetően a ruhatárad tökéletes lesz, így a reggeli kapkodásban az öltözést pillanatok alatt letudod, és még így is minden nap csúcs formában tündökölsz majd.