Mila Kunis korábban azt mondta, nem kapnak a gyerekeik ajándékot karácsonyra, de most meggondolta magát

Borítókép: Mila Kunis korábban azt mondta, nem kapnak a gyerekeik ajándékot karácsonyra, de most meggondolta magát Forrás: Getty Images
A színésznő és férje, Ashton Kutcher új, rendkívül szigorú karácsonyi szokást vezetett be, de aztán kicsit enyhítettek rajta. De ettől most már tényleg nem tágítanak!

Elég nagy port kavart Mila Kunis bejelentése az új karácsonyi tradícióról, amelyet bevezettek férjével, Ashton Kutcherrel: a gyerekek egyáltalán nem kapnak ajándékokat karácsonyra.

A döntést a Rossz anyák karácsonya sztárja szerint azután hozták meg, mert tavaly észrevették: a lányuk, a most hároméves Wyatt túlságosan rá van kattanva az ajándékokra. A kisfiú, az egyéves Dimitri még nem érti, mi folyik körülötte, így az ő esetében nem igazán van jelentősége az elhatározásnak.

„Mi tavaly sem adtunk nekik ajándékot, de a nagyszülők igen… A gyerekek már nem értékelik, ha csak egy ajándékot kapnak. Azt se tudják, mire számítanak, csak várnak valamit.”

Ezért Mila elmondása szerint könyörögtek a nagyszülőknek, hogy csak egy-egy ajándékot adjanak idén – vagy még inkább fordítsák az erre szánt pénzt jótékonysági célokra.

Nem akarunk s...fejeket nevelni. Elég s...fej él a világon. Nincs kedvünk növelni a számukat
világította meg Mila a döntésük hátterét.

Azóta Kunis egy kissé lazított az anyai szigoron. Egy tévéműsorban elmondta, hogy egy-egy ajándékot kapnak tőlük a gyerekek.

Persze a kis Dimitri még most sem fogja majd fel az egészet.

Ő cicit kap, azzal ellesz

– csapta le a magas labdát a színésznő, amire a műsorvezető, aki történetesen Shaquille O’Neal ex-kosárlabdasztár volt, alaposan meglepte egy videóval, mintegy karácsonyi ajándék gyanánt a kis Wyattnek.

Ebben a kislány Mila látható, amint épp egy műanyag játéktelefont reklámoz.

Mila Kunis egy korábbi interjúban felidézte a gyerekkora karácsonyait is.

„A kommunista Oroszországból (mármint a Szovjetunióból, a mai Ukrajna területéről – A szerk.) jöttem, ahol nem volt szabad boldognak lenni, tehát az ünnepek arról szóltak, hogy ‘maradj csöndben’. Amikor Amerikába költöztünk, akkor ismertem fel, hogy az ünnepnek van egy varázslata. Ami a hagyományokat illeti, a családom minden alkalmat igyekszik megragadni, hogy összegyűljenek és lerészegedjenek… Most, hogy gyerekeim vannak, próbáljuk megalkotni a saját kis tradícióinkat.”

Tőletek hány ajándékot kapnak a gyerekeitek karácsonyra fejenként?
nem számolom
5-nél többet
3–5-öt
kettőt
egyet
egyet sem
nincs gyerekem
Éva Advent – készülj velünk az ünnepekre! Különszámunk már kapható. www.evamagazin.hu/advent