Miért bérelj limuzint Budapesten?

limuzinbérlés,limuzin,budapest Forrás: .limuzinberles-budapesten.hu
A fővárosban élsz, de még nem is láttad úgy igazán? Esetleg csak néhány napig maradsz, de gyönyörködnél a főbb látványosságokban? Semmi akadálya, sőt, mi ismerünk egy lehetőséget, amivel a maximumot hozhatod ki minden alkalomból. Bérelj limuzint!

Limuzin városnézéshez?

Kedvedre nézegetnéd a látványosságokat, de nem akarsz a tömött turistabuszokra szállni, hogy valaki körbevezessen? Inkább gyönyörködnél csendben, elmélázva a különböző jelentős látnivalók mellett? Ha egy limuzint bérelsz, akkor erre megvan minden lehetőséged. Attól függően, hogy kit viszel magaddal, a városnézés lehet magányos vagy éppen társas program egyaránt.

A PLS Partylimuzinnál választhatsz egy igazán különleges limot, a Chrysler 300 C-t, amivel nem csak oldalra nézve, de felfelé is csodálhatod Budapest festői szépségét, hiszen panorámatetővel szerelték fel. Ha mindez nem lenne elég, akkor minden bérléshez ajándék behűtött pezsgő jár, melyet menet közben, az utastérben el is fogyaszthatsz.

Buli a világ

Próbáltad már, hogy milyen érzés a kíváncsi tekintetek kereszttüzében lenni? A PLS Partylimuzin autóiban nem is fogod, hiszen lesötétített ablakainak hála senki nem lát be a limóba, így mindenki csak találgathatja, hogy kit rejt az a csodaszép autó. Az egyetlen, mikor megláthatnak, az abban az esetben van, ha kiállsz a tetőablakba, hogy integess a közlekedés további résztvevőinek. A tapasztalat azt mondatja velünk, hogy mindenki vissza fog integetni, hiszen ki tudna ellenállni egy vidám mosolynak?

Talán nem véletlen, hogy a lánybúcsúk mintegy kötelező eleme a limuzinos utazás. De ugyanúgy igénybe lehet venni esküvőre és bármilyen alkalomból, akár bulijáratnak is. Főleg, ha Budapest két legmenőbb szórakozóhelyére ingyenes belépést is biztosít, akkor különösen megéri. A Morrison’s 2-be és a LIGET Clubba egyaránt VIP vendégként köszöntik azokat, akik a fenti szolgáltató limuzinjával érkeznek, sőt, még egy welcome shot is várja a társaságot a bárpultnál.

Reptéri transzfer

Egy fontos ügyfél érkezik? Esetleg egy rég nem látott családtag vagy barát? Ha igazán kedveskedni szeretnél nekik, akkor érkezz a reptérre limuzinnal. Ebben az esetben, míg haza vagy a szállodába nem értek, kedvetekre gyönyörködhettek a városban. Biztosan elalélnak a figyelmességedtől!

Végül pedig esküvőkre és fotózásra is kiváló kellék, hiszen igazán dekoratív, legyen szó egy 8 vagy akár egy 24 személyes limuzinról.

Ha felkeltették az érdeklődésed a limuzinok, akkor keresd a PLS Partylimuzin oldalát, ahol garantáltan megtalálod a testhezálló járgányt, és még az ára is igen kedvező.