Mi napközben szexelünk a férjemmel, pont belefér az ebédidőbe

szex,ebédszünet,párkapcsolatom Forrás: Getty Images
Ha estére már túlságosan elfáradtok, miért nem szexeltek ebédidőben?

A férjemmel korábban egy közös munkahelyen dolgoztunk, ahol minden hétfőn 2-kor egy unalmas, csapongó, idegesítő, hosszú értekezleten kellett részt vennünk. Miután onnan eljöttünk, egy darabig mindketten otthonról dolgoztunk. Rendszeresen előfordult, hogy a nap közepén - ebédidőben - bújtunk össze, és tudjátok, mi volt a legjobb? Amikor utána összenéztünk, és azt mondtuk: „Ők ott bent most értekeznek…”

Nyitóképünkön Samantha Eggar és Alex Cord látható az 1972-es The Dead Are Alive című filmben.

Azóta megint csak más munkahelyeink vannak, én – amikor nincs járvány – már nem otthonról dolgozom, és gyerekünk is született: egyszóval a szex hátrébb sorolódott a sürgős napirendi pontjaink listáján. Sokkal hátrébb sajnos. Többnyire estére tervezzük a szexet, csak előtte még elaltatjuk a gyereket, egy kicsit dolgozunk, befizetjük az ovis ebédpénzt, bepakoljuk a mosogatógépet, megrendeljük a sógornőnk születésnapi ajándékát a neten. Aztán egymásra nézünk:

Majd holnap, jó?

Fennakadtál a „tervezni” szón? Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk már elmúltak azok az idők, amikor spontán estünk egymásnak a konyhában. És a tudatos tervezés általában jól működik. Akkor tudom, hogy „hány órára öltöztessem díszbe a szívemet”. Ha pedig már tervezünk, miért ne hozzuk előrébb az időpontot?

A pénzügyi tanácsadók mindig azt mondják, hogy amikor tartalékot akarsz képezni, a havi fizetésedből először mindig azt az összeget rakd félre, amit meg akarsz takarítani, és eleve csak a maradékból kezdj költeni. Hogy jön ez ide? Úgy, hogy ha a nap végére elfáradsz, de napközben még erőd teljében vagy, szexeljetek ebédidőben. Igen, ez az idő és ez az energia másból megy el: munkából, pihenésből, gyerekkel töltött időből. De ha fontos neked a szex (reméljük, az, hiszen ez a kapcsolat egyik kötőanyaga), akkor megéri, nem?

Most, hogy kényszerűségből ismét mindketten itthonról dolgozunk a férjemmel, újra lehetővé vált az ebédszünetes szex. Kicsit nehezítettek a körülmények – a gyerek délutáni alvásdejében kell csendben megoldanunk, és közben el kell hessegetnem azt a gondolatot, hogy milyen sok munka vár még ma rám –, de még mindig ez a legjobb megoldás, amit ki tudunk találni.

Megjegyzem, utána sokkal energikusabb vagyok, szóval valahol meg is térül ez a kis időkiesés. Próbáljátok ki!

Tényleg kevesebb szexpartnerünk van, mint az előttünk járó két generáció tagjainak? És még 9 érdekesség, amit nem biztos, hogy tudtál: