Mi az: bár pénzbe kerül, nem kézzel fogható, de a legjobb ajándék?

Borítókép: Mi az: bár pénzbe kerül, nem kézzel fogható, de a legjobb ajándék? Forrás: Getty Images
Már nem tudod, hogy kinek mit adj? Semmi igazán jó ötlet nem jut az eszedbe? Nem is segítenek, mert mindenki azt mondja, hogy megvan mindenük? Akkor van egy tippünk, kinek mit adj!

Nem tudom, ki hogy van vele, de minél öregebb vagyok, annál nehezebb kitalálni, hogy felnőtt szeretteimnek, rokonaimnak, barátaimnak mit vegyek. Hiszen én magamról is tudom, hogy ha valamire szükségem van, megveszem magamnak. Szóval ha valaki fordítva megkérdezi, hogy mit szeretnék, én se tudok mit mondani. De szerencsére a december 3-6. között zajló JOY Napok Xmas Special kuponjai között erre is van megoldás!

Ugyanis én magam is egyre szívesebben kérek és úgy látom, hogy másoknak is jobb, ha adok ajándékba: ÉLMÉNYT! Mondjuk a jelenlegi járványhelyzet miatt eléggé korlátozottak a lehetőségek, de bízzunk abban, hogy tavaszra, nyárra megint kicsit jobb lesz a helyzet, így érdemes szétnézni az élmény kuponok között.

A Dráva Hotel Thermal Resort**** -ba például 50%-os kupon van, az Elixír Hotelbe 30%-os kupon van, a Lotus Therme Hotel & Spa *****-ba pedig 20%-os kupon van!

Szerintem ez az egyik legjobb ajándék, amit most adhatsz!

Ha mostanában vagy a jövőben hotelbe fogsz járni, ezeket tudnod kell: