Tisztít, tonizál és hidratál: itt a Schüssler natúr micellás víz!

Borítókép: Tisztít, tonizál és hidratál: itt a Schüssler natúr micellás víz!
Hiába hódít egyre nagyobb teret az egészségtudatos táplálkozás, vannak, akik még mindig abban a tévhitben élnek, hogy ami egészséges, az nem lehet finom, és bizony a natúrkozmetikumokról is úgy gondolják, hogy nem lehet mennyei az állaguk és magával ragadó az illatuk csak azért, mert mentesek a mesterséges összetevőktől.

Az már önmagában is dícséretes és örömteli, ha nem dőlsz be ennek a félrevezető elgondolásnak, és tudatosan odafigyelsz arra, hogy mivel ápolod a bőrödet. Ha pedig még ennél is többre vágysz, és azt szeretnéd adni a bőrödnek, amire valóban szüksége van, akkor a Schüssler Natúrkozmetikumokat Neked találták ki!

Köszönjük, Dr. Schüssler!

Az arcon megjelenő ráncok, fénylések, elszíneződések, pattanások és egyéb bőrhibák nemcsak a szépségedet árnyékolhatják be, hanem a szervezetben kialakult ásványisó-hiányállapotra is felhívhatják a figyelmedet. A Schüssler Natúrkozmetikumokban az a nagyszerű, hogy a 100%-ban természetes összetevők mellett ásványi sókat is tartalmaznak, így használatukkal nem csak a tüneteket kezelheted, hanem a problémák valódi okát szüntetheted meg. A hagyományos termékekkel szemben a Schüssler kozmetikumok nagy előnye, hogy szöveti szinten táplálják a bőrt, pontosan azt nyújtva, amire szüksége van. A Dr. Schüssler-féle ásványi sók közül nyolcat - egyedi igényeidnek megfelelően - szépséged és egészséged szolgálatába állíthatsz, kiváló minőségű natúrkozmetikumok formájában. Az egyedülálló termékek használatával saját bőrödön is megtapasztalhatod, mennyivel eredményesebb a holisztikus szépségápolás a tömegtermékek alkalmazásánál!

Újdonság az arctisztítás terén: Schüssler micellás arctisztító víz

A Schüssler Natúrkozmetikumok 100% természetes alapanyagainak listája folyamatosan bővül, és ezzel párhuzamosan a termékpaletta is egyre színesebb. A kínálat annyira szerteágazó, hogy a teljes napi szépségrutinod minden kellékét megtalálhatod közöttük - természetesen káros anyag-mentes kivitelben. A Schüssler Natúrkozmetikumok termékei között egy olyan újdonság bukkant fel a napokban, ami sokaknak okozhat kellemes meglepetést. Ez nem más, mint a Schüssler micellás artisztító víz, ami a Nr. 8-as Schüssler sóval és bio hamamelisz vízzel készült a hatékony, ám rendkívül kíméletes arctisztításért. A Nr. 8-as Schüssler só hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, a bio hamamelisz víz pedig csodás bőrnyugtató és pórusösszehúzó. Sok más mellett az a nagyszerű a Schüssler Natúrkozmetikumok micellás vizében, hogy az érzékeny bőrűek is gond nélkül alkalmazhatják!

Tisztázzuk: Mi az a micellás víz?

Már-már zavarbaejtően sokféle artisztító közül válogathatunk, de mind közül a legprofibb a micellás víz, ami jóval többet tud egy szimpla arclemosónál vagy toniknál. Itt az ideje, hogy Te is felfedezd a sokoldalúságát: néhány mozdulattal megszabadít a sminktől és a bőrre tapadt szennyeződéseket is eltávolítja, miközben tonizálja és ápolja is a bőrödet. A micellás víz a micellának nevezett, gömb alakú molekuláról kapta a nevét, különlegessége, hogy egyszerre képes elbánni a vízoldékony és a makacsabb, zsíroldékony szennyeződésekkel, vagyis tökéletesen megtisztítja az arcodat, de egyáltalán nem szárítja a bőrödet, sőt, kimondottan hidratáló hatású, a benne lévő értékes hatóanyagoknak köszönhetően.

Tipp: A rendszeres arctisztítást akkor sem szabad félvállról venned, ha nem használsz sminktermékeket, hiszen a Te bőrödre is lerakódnak a szennyeződések, különösen akkor, ha forgalmas nagyvárosban élsz!