A Met-gálán idén cuki kutyusok és tengerimalacok vonultak fel

pet gala,met gala Forrás: YouTube
A Met-gálát, a földkerekség egyik legnagyobb szabású divateseményét a koronavírus miatt határozatlan időre elnapolták, de James Cordennek ez nem szegte kedvét.

Tudjátok, van ez a Met-gála, ez az évenként megrendezett, tematikus high fashion happening, amelynek során minden évben extrém kreációkban vonulnak fel a sztárok, a New York-i Metropolitan Museum tervezőművészeti kiállításának megnyitóeseményeként. A gálára rendszerint május elején kerül sor, de a koronavírus miatt persze elhalasztották. James Corden brit tévés műsorvezető ezért úgy döntött, hogy elkészíti a saját verzióját.

Ebben a videóban Brad Goreski divatszakértő segítségével (aki szmokingban ül a nappalijában) elemzik ki kutyák, cicák, nyuszik, kakasok és tengerimalacok flitteres, szalagos, csicsás, tütüs, gyöngysoros kreációit. Hölgyeim és uraim, fogadják szeretettel a Pet Galát!

Corden és Goreski rendkívül alapos munkát végeznek a kutya-cica-outfitek elemzésében, egy Lucy nevű eb kapcsán például Brad megállapítja, hogy a fejdísszel együtt kicsit Chert idézi a 70-es évekből, „de a parókától megszabadultam volna és inkább hajbalzsamot alkalmaztam volna”.

met gala,pet gala
Forrás: YouTube

Mellesleg több celebritás megemlékezett a közösségi oldalain az elmaradt Met-gáláról: Sarah Jessica Parker korábbi outfitjeit idézte fel, Blake Lively nemkülönben,

Katy Perry pedig megmutatta, mit viselt volna idén:

A történelem legszörnyűbb Met-gála-ruhái: