Mesehősök LEGO köntösben

mesehős,ruha,star wars,nexo knights,batman,lego Forrás: ruhafalva.hu
A világszerte ismert LEGO építőjáték neve a „Játssz jól!” dán megfelelőjéből ered. A cég 1932-ben kezdett fajátékokat gyártani, a negyvenes években tért át a ma ismert műanyagra. Hamarosan környezetvédelmi megfontolásokból ezzel is leszámol, a jövőben az elemek egy része fenntartható forrású, cukornád alapú műanyagból készül.

A számtalan alkatrészből álló, egymással tetszőlegesen kombinálható elemek népszerűek az egész világon. Hazánkban a hetvenes évek óta töretlen népszerűségnek örvend a márka, mely mindig képes volt megújulni. Folyamatosan jelennek meg új alkatrészek, tovább növelve a lehetőségek számát.

Amikor egy mesehős inspirál gyerekeket és szüleiket

Az építőjáték szerepkörön túllépve a cég elkezdett témaorientált, fantáziát megmozgató készleteket gyártani, amikkel évtizedek alatt külön lányos és fiús rajongótábort épített ki. A világ több pontján is működik LEGO vidámpark, ami a családi kirándulások kedvelt helyszíne. Viszonylag korán felismerte a cég azt is, hogy a gyermekek alkotóerejét és problémamegoldó képességét a digitális térben folytatott marketinggel is sikeresen le lehet kötni, biztosítva, hogy a LEGO-mánia újabb generációkat tegyen jó értelemben függővé.

Elterjedtek a LEGO-filmek, digitális játékok, amikben a szereplőket a LEGO játékelemek alapján rajzoltak meg. Könyvek, foglalkoztató füzetek és videós készletek gondoskodnak a digitális világban élő fiatalok szórakoztatásáról. Több egész estés családi film készült az ismert sárga emberkékről, számos nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz, építve a cég kultuszát.

A fanatikus követők szobrokat, életnagyságú, működő gépeket készítenek, sokszor több százezer darab legóból. Ez sokkal több, mint reklám nekik. Más mesehősökre is épül ilyen világméretű marketing, de ők azok, akik összeraktak egy modern LEGO univerzumot, ami több generáció számára vonzó. Nincs olyan gyerek, akinek ne lenne kedvenc figurája.

A mesehősös meglepetés tökéletes ajándék

A többszörös díjnyertes Ruhafalva webáruház mesehősös termékeivel nem lehet melléfogni, ha gyerekeknek vásárolunk. A lányok is szeretik a LEGO-t, de a Star Wars, Nexo Knights és a Batman filmek ismertségét kihasználva az ezekkel díszített LEGO ruhadarabok és kiegészítők inkább a kis- és nagyfiúk kedvencei. Lányoknak számtalan más szereplővel díszített termékből válogathatunk.

Termékeik a gyermekruházat és használati tárgyak csaknem teljes palettáját felölelik. Zoknit, alsó- és felsőruházatot, cipőt, mintás hátizsákokat, étkészletet, lakástextilt is beszerezhettek náluk a kedvenc mesehősökkel díszítve, újszülött kortól egészen tini korig, mellyel vásárlási kedvezményre jogosító pontokat is szerezhettek.

Szinte az összes ismert mese sorozat figuráival díszített termékeket megtaláljátok a kínálatukban. Folyamatosan változó kínálattal ellenőrzött minőségű használt ruhákat is vásárolhattok.