Menj a pároddal"olyan" shopba – sosem tudhatjátok, mivel álltok majd a kasszához

szex,szexshop Forrás: osuli.hu
Szexshopban, úgy értem valóságosban csak egyetlen egyszer jártam, akkor is csak poénból, pénisztésztát vettem egy jó barátom születésnapjára, mert viccesnek tűnt. Pedig a szexshopok annyival többet tudnak, mint a pénisztészta vagy a punci nyalóka.

A szexsuli.hu cikke.Menj a pároddal szeMenj a pároddal"olyan" shopba – sosem tudhatjátok, mivel álltok majd a kasszáhozxshopba – sosem tudhatjátok, mivel álltok majd a kasszához

Ha követitek a Szexsuli Instagram oldalát, akkor tudjátok, hogy most évfordulóztunk, és kitaláltuk, hogy akkor előtte menjünk el, és jutalmazzuk meg magunkat néhány jó kis cuccal. Én imádok előre ábrándozni, meg szexi cuccokat vásárolni.

Szóval kinéztük a helyet, és kézenfogva besétáltunk. Már csak odabent esett le, hogy azért a 20-as éveimben pironkodva körülnéztem volna, ki látja, hogy én most szexshopba megyek, de ezen már rég túlvagyok. Egy szextudatos pár bemegy egy ajtón, ennyi. Bevallom izgultam, mert elképzeltem, hogy most aztán annyi olyan cucc jön szembe, amit azonnal akarok, de kicsit csalódtam. Csalódtam, mert elsőre csak a műfasz erdő jött szembe: a padlástól pincéig üvegvitrinbe zárva Cockzilla és kis barátai.

De aztán megtaláltuk a szexi ruhák részleget, ott leragadtunk. Engem például sosem érdekelt a latex, de megláttunk egy kis piros latex szoknyát, hmmm, egy próbát megér alapon, jól meg is vettük. Eszméletlenül jól bevált, de erről írok külön jól, mert a latex megér egy misét.

Az eladócsaj annyira profi volt, szólt, hogy ez a méret nekem tuti nagy, de hozott egy kisebbet, előtte meg simán lebeszélt egy másik ruciról, mert az valószínű nem jó rám. Szóval szexshopba menni csak akkor ciki vagy furi, ha te azzá teszed. Az eladók meg tényleg azért vannak, hogy segítsenek, nem azért, hogy ítélkezzenek. De nemcsak az eladócsaj, a többiek is – abban a szexshopban, ahol mi voltunk, volt majdnem 6-8 eladó – vérprofik voltak.

Aztán olyan is van, hogy veszel valamit, és nem válik be. Vagy nem válik be annyira. Mi vettünk most egy parókát, de túl meleg volt benne, futok vele majd még egy kört télen is.:) vagy korábban azt hittem a gésagolyó pont nekem való, hát, kiderült, hogy nem nekem való. De ez is egy tanulás…

Na, de azért hasznos szexshopba menni:

  1. Tök jó lehetőség megbeszélni, hogy ki mit próbálna ki, és mi az, ami szóba sem jöhet. Szóval az örök vesszőparipám, hogy akkor tudtok jókat szexelni, ha őszintén beszéltek arról, hogy ki mire vágyik, egy valóságos szexshop isteni lehetőség erre. Ha a párod őszintén rámutat egy análtágítóra, máris indulhat a párbeszéd, te hogy is állsz ezekkel a dolgokkal.

  2. Az eladók olyan titkokra deríthetnek fényt, amiről korábban fogalmad sem volt. A “hogyan használd azt a bizonyos terméket” úgy magyarázzák el, hogy a szemük sem rebben. De például nekünk a latex ápolási tanácsok is sokat segítettek. Fogalmunk se volt előtte…Szóval jó elméleti tanuló terep lehet.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!

A galériánkban bebizonyítjuk, hogy a jó szex bizony tanulható!