Felismered a romantikus filmet a mellékszereplő alapján? - TESZT

Felismered a romantikus filmet a mellékszereplő alapján? - TESZT
Forrás: IMDb

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

C

Csak keveseknek sikerül 20-ból mind a 20 kérdésre helyesen válaszolni! A joy.hu összeállítása.

Ritka az, hogy egy film izgalmas mellékszereplők nélkül is igazán népszerű legyen. Kellenek a sokszínű karakterek ahhoz, hogy mindvégig érdekes maradjon a történet, és több irányba is elinduljon a cselekmény, épp ezért a készítők ma már nem csak a főszereplőkre fektetnek nagy hangsúlyt. Ez pedig a sorozatoknál sincs másképp! Ott van például a Jóbarátok is, ahol a mellékszereplőkre is nagy feladat hárult, ha pedig kíváncsi vagy, velük mi a helyzet most, ebben a cikkben elolvashatod:

És ha már mellékszereplők, a lenti tesztben most leellenőrizheted a tudásodat, vajon mennyire figyelsz oda a legapróbb részletekre is! Az alábbiakban elhoztuk 20 romantikus film mellékszereplőjét, neked pedig annyi a dolgod, hogy egy képkocka alapján megállapítsd, vajon miben láttad ezt a karaktert.

Nehezebb, mint amilyennek tűnik!

Kép
Tovább olvasok
Kép
Fahidi Éva: A covid mint régi ismerős

Amikor egy buzgó újságíró megkérdezte tőlem: mi volt a legszörnyűbb a soában, „minden” – mondtam derűsen, mert a kérdés ilyetén történő felvetésén valóban csak derülni lehet.

Kép
Hogyan dobd fel a lakást pár apró változtatással?

Míg nyáron a világos, könnyű textíliáké a főszerep, addig az őszi-téli szezonban a vastagabb, puhább anyagokat és meleg tónusú dekorációkat érdemes előtérbe helyezni. Erre buzdítanálak most téged is, hiszen ebben az időszakban még fontosabbá válik, hogy otthonod kellőképpen kikapcsolhasson.

Kép
Elmondom, hogyan őrizzük a házasságunkat a férjemmel 3 gyerek mellett

A hamarosan megjelenő nyomtatott lapszámban azt a költői kérdést teszem fel a cikkemben, hogy „neked a férjed az első vagy a gyerek?”. Előrebocsátom, a pszichológusok azt javasolják, hogy – többek között a gyerekek érdekében! – a házasságodat tedd az első helyre. Te képes vagy erre? Egyáltalán hogyan lehetséges? Ismerősöm, Smohayné Simon Gyöngyvér elmeséli, hogyan csinálja – a férjével együtt.

Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem