Megtalálni a tökéletes céges ajándékot könnyebb, mint gondolnád!

munkahely,céges ajándék,meglepetés
Forrás: unsplash/Brooke Cagle

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy cégünk neve belopja magát nagy tömegek szívébe? Egyértelműen apró, de jól átgondolt, kreatív meglepetések. Legyen szó a szorgosan munkálkodó dolgozóinkról, új ügyfelekről vagy partnerekről. A mindennapokban is használható egyedi tárgynak mindenki örül.

Az ügyfelek kedvencévé válni

Manapság igencsak elterjedtek a reklámajándékok, hiszen könnyedén tereli még pozitívabb vizekre az ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolatot. Van azonban ajándék és ajándék között is különbség! Az ember egy átlag, unalmas színű tárgynak sokkal kevésbé örül, mint egy különleges külsejű, egyébként a mindennapok során kivételesen hasznos meglepetésnek. Egy csipetnyi kreativitással könnyedén ki lehet ütni az ügyfelek szívéből a konkurens cégeket.

Na és mi van a dolgozókkal?

Nem csupán a hűséges és leendő ügyfeleket kell megajándékozni. A cégének keményen dolgozó munkatársak is megérdemelnek néha napján egy apró figyelmességet.

Az ő megajándékozásuk két pozitív következménnyel is jár: egyrészt hála az odafigyelésnek, sokkal nagyobb kedvvel hozzák majd a maximumot akár napról napra, másrészt pedig, ha maguknál tartják a hasznos meglepetést a cég logójával, az automatikusan hatalmas reklámot jelent a vállalkozásunknak. Egy kreatívan megtervezett, gondosan kitalált reklámajándék, méghozzá egy olyan darab, amelyet nem csupán egyszer lehet használni, ráadásul rendszeresen szükség is van akár rá, szuper lehet.

Hogy mi lehet ilyen? Egy termosz, egy kulacs, egy pendrive vagy akár egy power bank. Ezek mind olyan tárgyak, amelyeket nem csupán a munkahelyén vesz elő az ember. Pontosan ebben rejlik a meglepetés tökéletessége. Ráadásul mikor munkatársa előveszi majd az adott tárgyat, mindig hálásan mosolyogva fogja használni.

Némi odafigyelés, és időről-időre egy apró figyelmesség akár sokszorosára növelheti a dolgozók motiváltságát, hiszen mindenki nagyobb kedvvel adja bele minden energiáját egy feladat teljesítésébe, tudván, hogy megbecsülve van ott, ahol van. Egy apró ajándék ugyanis erre is képes. Könnyen és gyorsan befolyásolja a cég és a dolgozók vagy a cég és az ügyfelek közötti kapcsolatot.

1001 reklámajándék,reklám,ajándék,meglepetés
forrás: 1001 Reklámajándék
Megtalálni a tökéletes céges ajándékot könnyebb, mint gondolnád!

Egyszerűen, pillanatok alatt is meg lehet akár triplázni az ügyfelek számát!

Van egy olyan módszer, ami csak pozitívumokkal jár az ügyfélkör bővítése szempontjából. Ez egy borzasztóan egyszerű, mégis nagyszerű eszköz, amelyet bármely cég felhasználhat. Hogy mi lenne az? Nem más, mint egy lehetőleg családosan látogatható rendezvény. Egy ilyen esemény könnyedén vonz új ügyfeleket a céghez, ráadásul, ha az eltöltött idő alatt nem csupán emlékekkel, programokkal, de néhány apró meglepetéssel is gazdagodnak a résztvevők, az bizony egészen nagy ugrást is eredményezhet a hűséges ügyfelek számában.

Mi van akkor, ha belevág a meglepetések külsejének megtervezésébe és elakad? Erre az esetre csupán egy ötletünk van: írjon az 1001 Reklámajándéknak egy emailt, csapatuk örömmel áll rendelkezésére akár a kezdetektől.


1001 Reklámajándék

Tovább olvasok
Tudjuk, mit teszünk idén ősszel – öt tévésorozat, amit alig várunk

A tévésorozatok aranykorában, amikor minden ősszel beszippantanak minket a színvonalasabbnál színvonalasabb sztorik és karakterek, ugyancsak nehéz volt kiválasztani az öt legígéretesebbet. De azért sikerült.

A szülői értekezlet valójában egy háromórás kabaré

Valahogy nagyon hamar eljött megint az idő, amikor nekünk, szülőknek is be kell ülni az iskolapadba kornyadozni... Ilyenkor csak úgy záporoznak a poénok – még ha nem is mindig annak szánták őket.

A kor csak illúzió – szívdöglesztő férfi modellek 40 felett

Egyeseknek igenis jót tesznek az eltelt évek. Amíg sok esetben a saját stílus megtalálására is hosszú éveket kell várniuk, úgy az érettség, a sárm is bizonyos kor felett érkezik meg igazán a férfiak életébe.

„Még 12 évünk van megmenteni a Földet” – mi ez az Extinction Rebellion és miért kelti itt a pánikot?

Mi a radikálisabb, egy partra sodródott bálnatetem a gyomrában harminc kiló műanyag hulladékkal vagy egy csapat aktivista, aki halottnak tetteti magát a köztereken? Az Extinction Rebellion ennél fontosabb kérdésekre is választ kínál, illetve követel.

Napi horoszkóp szeptember 19.: a Bikák az álmaikat igyekeznek megvalósítani, az Oroszlánok új lehetőség előtt állnak

Mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Tervezzünk telefontokot ajándékkal!

Ha egyedi tok tervezésére adjuk a fejünket, akkor alaposan nézzünk körül, mert nem mindig az a jó, ami a legolcsóbb. Egy igazán megbízható webáruház a legtöbb esetben rendelkezik referenciával, ahol a már elkészült munkáikat vehetjük szemügyre.

Hogyan észlelhető a túlterheltség?

Gyermekek esetén fontos, hogy a túlterheltség jeleit időben észrevegye a szülő. Szerencsére napjainkban sok gyermek sportol rendszeresen, sajnos azonban néha a komoly, feszített edzéstempó túlterheltséget okoz.

Hogyan növeljük ingatlanunk értékét modern világítás megoldással?

Egy ingatlan piaci értéke folyton változik. Rajtunk kívülálló okok is befolyásolják, úgymint elhelyezkedés vagy a környék változása. Ám az érték növekedését vagy csökkenését befolyásoló tényezők legtöbbje az ingatlanban lakókon múlik.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Nem kell választanod! Két kedvenc magazinodat most egy áráért kapod meg. Fél év (5 lapszám) Éva + ajándék fél év (5 lapszám) InStyle 7950 Ft helyett 3180 Ft

Csak 3180 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem