Megjelent a nyári ÉVA magazin, Dobó Katával a címlapon + Extra JOY-kupon melléklettel!

Borítókép: Megjelent a nyári ÉVA magazin, Dobó Katával a címlapon + Extra JOY-kupon melléklettel!
Végre itt a nyári lapszámunk, melyben ezúttal a szexualitás és az olimpiai játékok is főszerepet kaptak. Olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját:

“Ez csak szex!” – azt hiszem többünk nevében kijelenthetem, hogy keveredtünk már bele olyan kapcsolatba, amit így aposztrofáltunk, és talán abban a pillanatban mi magunk is elhittük, noha a szex mindig sokkal többről szól, mint szimplán csak az aktusokról. Éppen ezért az idei nyári lapszámunk fő tematikája a szexualitás, amelyben több olyan aspektust és témát járunk körbe, amelyekből kiderül, hogy szinte az egész világ hat a szexualitásunkra, ahogy a szexualitásunk is kihat a világunkra. Pláne azért tartattuk olyan fontosnak bővebben foglalkozni a témával, mert a legújabb kutatások szerint Magyarországon és világszerte is egyre több a szexmentes házasság, miközben a világon az egyik legjobb dolog, ha jó szexben lehet részünk valaki olyannal, akivel önfeledten tudunk kapcsolódni is. Ahogy Esther Perel, a világ leghíresebb párkapcsolati terapeutája, a Szeretkezés fogságában című könyv szerzője mondja: “Sohasem vártunk el ennyit az intim kapcsolatainktól, és sohasem görnyedtünk ennyire a terhük alatt”, ugyanakkor nem lehetetlen küldetés az intimitást és szexualitást igazán minőségien és élvezetesen megélni, de tennünk kell érte.

A címlapunkon Dobó Katát láthatod, aki egykor igazi szexszimbólumként szerepelt a köztudatban, mára azonban egy nőiességében, anyaságában, karrierjében kiteljesedett nő, aki úgy mutatkozik be most a magazinban, a vele készült interjúban, mint egy ember, aki folyamatosan fejlődik és “úton van”, erről mesélt nekünk.

Ha pedig nyár, segítünk minden szülőnek hasznosan eltölteni a gyerekek szünidejét, foglalkozunk az idei olimpiával, emellett hasznos szépségápolási tanácsokkal, receptekkel és felnőtt programötletekkel is készültünk. És, ha még nem vetted észre, milyen vastag a mostani lapszámunk, hátrébb lapozva a JOY napok kuponokat is megtalálod, amelyeket akár ezer üzletben és online is beválthatsz, akár 60% kedvezménnyel június 6-9. között! Jó vásárlást és olvasást!

Fotó: Papp Éva & Schneider Zoltán
Stylist: Gönczy Andrea Viktória
Haj, smink: Kiss Csilla

Dobó Kata hatalmas inspiráció, aki folyamatosan dolgozik azon, hogy fejlődjön, és ezáltal minél boldogabb legyen ő és a környezete is. Egy különleges interjúban mesélt nekünk erről, és arról, hogyan lett nemrég coach is, és miért indult el ezen az úton is!

A közösségi média leggyakrabban negatívan van beállítva, már ami az önbizalmunkra és lelkünkre gyakorolt hatásait illeti. Pszichológus szerzőnk azonban arra világít most rá, hogy igenis számos pozitív hatása is lehet a lelki egészségünkre!

Tudtad, hogy manapság, nagyon sokan élnek szexmentes házasságokban? Szexuálpszichológus szerzőnk arról írt, mi lehet a hátterében, ha a pár férfi tagja nem vágyik az együttlétekre, és milyen megoldási utak lehetnek.

Hamarosan itt a szünidő, ami sok fejtörést okozhat a szülőknek, hiszen mindenki azt szeretné, hogy a gyereke hasznosan, ugyanakkora szórakozva, pihenve töltse el ezt az időt. Összegyűjtöttünk olyan nyári programokat, amelyek a természet köré csoportosulnak, és amelyek nem csak a gyerekeknek, de a felnőttek számára is izgalmasak lehetnek!

Az idei év a párizsi olimpiai játékokról szól, ezért összegyűjtöttük azokat az inspiráló magyar sportolónőket is, akik már biztosan ott lesznek, és akiknek szurkolhatunk majd!

A női nem szervrendszer sokáig vakfolt volt az orvosok számára is, és még manapság is vannak olyan téves információk, amelyek miatt nem is tudjuk valójában, hogy mennyire kiterjedt és komplex szervről van szó. A láthatatlan csikló című cikkünkben teljesen rendbetesszük ezt a kérdést!

MÁR KAPHATÓ AZ ÉVA MAGAZIN NYÁRI SZÁMA!

Március 8-ától már megvásárolható a 2024-es nyári Éva magazin!

  • Hol kapható? Keresd a legközelebbi árusító helyet! Vagy olvasd digitálisan ITT!
  • Ha pedig legközelebb szeretnéd, hogy rögtön postaládádba érkezzen kedvenc magazinod, akkor fizess elő rá ITT!
  • A Lidl üzleteiben ezúttal Gyereklélek magazinnal összecsomagolva találod meg