Megjelent az Éva decemberi száma! Főszerkesztőnk ajánlja:

Borítókép: Megjelent az Éva decemberi száma! Főszerkesztőnk ajánlja:
Te szereted az életedet? Azt hozta, amit vártál? Ha nem, hogyan hozod ki belőle a legjobbat, legtöbbet? Decemberi számunk készítése közben többek között ezek a kérdések jártak a fejünkben.

Megkérdeztünk négy olyan embert, akiket tisztelünk, szeretünk, és akiknek az élete kész regény. Bár nagyon különböznek egymástól, abban hasonlítanak, hogy optimisták, bátrak és a szerencsét nem égből pottyant adománynak tekintik, hanem olyasvalaminek, amire készen kell állni.

“Merj szembenézni! Merj megélni! Merj hatni! Merj lenni” Ez például Nagy Judit mottója, akit a tévéből ismerhetünk, de azóta már más fordulatszámon pörög.

Gondoltál már arra, milyen ára van annak, hogy évente akár ötször is lecserélheted a ruhatáradat? Döbbenetes, de a ruhaipar az olajipar után a világ második legszennyezőbb iparága. Bár nehéz ellenállni egy-egy szép darabnak, ezek után kétszer is meggondoljuk, beújítsuk-e azt a cuki blézert a kedvenc boltunkból. Éljenek a vintage darabok, éljen a second hand, éljen az önmérséklet!

Van még benned kakaó? Ha a negyvenes éveid elején jársz, nagy eséllyel benne csücsülsz az életközépi válságban, amelyről Bus István írt nekünk cikket – természetesen elsősorban a férfiak szemszögéből. Szerencsére nincs minden veszve, ha már a B-oldal pörög (sőt!), csak őrizd meg a humorérzékedet!

Te is imádod a karácsonyt? Az év egyik legszebb időszaka – feltéve, ha nem szakadsz meg az előkészületekben. Nagykanál rovatunkban olyan ételeket-italokat ajánlunk, amelyeket könnyedén előállíthatsz, és mégis impozánsak lesznek.

Ne hajtsd magad túl, élvezd az életet. Boldog karácsonyt és boldog hanukát!