Meghan Markle életében nagy változás áll be a közeljövőben... Csak nem??

Borítókép: Meghan Markle életében nagy változás áll be a közeljövőben... Csak nem?? Forrás: Getty Images
A színésznő, aki Harry herceg barátnőjeként lett világhírű, a hírek szerint új vizekre evez.

Elhagyja a Briliáns elmék című tévésorozatot Meghan Markle színésznő – írja a Variety. A jogászintrikákkal és elegáns öltönyökkel, valamint kosztümökkel hódító sorozatban Markle az egyik főszereplő, Patrick J. Adams szerelmét alakítja. A hírek arról szólnak, hogy a most futó hetedik évad után mindketten távoznak és új kihívásokat keresnek.

Bár az USA Network tévécsatorna megrendelte a nyolcadik évadot, Markle és Adams távozása komoly változást jelenthet a cselekményben, hiszen Adams karaktere, Mike Ross az eredeti főszereplő, akit egy hétpróbás ügyvéd, Harvey Specter (Gabriel Macht) annak ellenére alkalmaz, hogy jól tudja: a fiatalembernek egyáltalán nincs jogi diplomája, és ha ez kiderül, az egész cég belebukhat. Ám Mike egy éles elméjű zseni, olyannyira, hogy Harvey még ezt a kockázatot is vállalja. Markle karaktere, Rachel pedig jogi asszisztensként kerül kapcsolatba Mike-kal, és a lassacskán szövődő románcukat figyelve már csak az a kérdés, hogy meddig képes a fiú megőrizni előtte a titkot.

Forrás: Getty Images
Mike (Patrick J. Adams) és Rachel (Meghan Markle) a Briliáns elmékben

Szóval Meghant már csak néhány hónapig láthatjuk a Briliáns elmékben – vajon miért? Nektek is az esküvői harangoktól cseng a fületek? Kíváncsiak vagyunk, dolgozik-e azért még színészként a továbbiakban.

Idézd fel velünk a történelmi pillanatot: Meghan Markle és Harry herceg először kéz a kézben!