Mi sem úsztuk meg sírás nélkül: így kérte meg Harry herceg Meghan Markle kezét, de még egy csomó dolog kiderült a pár szerelméről

Borítókép: Mi sem úsztuk meg sírás nélkül: így kérte meg Harry herceg Meghan Markle kezét, de még egy csomó dolog kiderült a pár szerelméről
"Már az első pillanatban tudtam, hogy Meghan az igazi!"

Kétségkívül az év vége legszuperebb híre az, hogy Harry herceg és Meghan Markle hivatalosan is bejelentették az eljegyzésüket és azt, hogy jövő tavasszal sor kerül a lagzira is. A pár ez alkalomból adta az első közös interjúját, amit tényleg nem lehet sírás nélkül végignézni!

Harry herceg és Meghan Markle sok mindenről beszélnek az interjúban: többek között arról is, hogy egy közös barátnő által szervezett vakrandin találkoztak, és hogy Vilmos öccse hihetetlenül gyorsan szeretett bele a színésznőbe, így nem is akart sokáig várni a továbblépéssel. Egy abszolút átlagosnak indult estén, egy sült csirke fölött kérte meg a színésznő kezét.

Egy fantasztikus meglepetés volt: annyira édes, természetes, és nagyon romantikus volt, amikor Harry térdre esett
áradozott Meghan.

Természetesen szóba került Diana hercegnő is: Harry elmodta, édesanyja és menyasszonya igazán jó barátnők lettek volna, és megtudhattuk azt is, hogy Meghan gyűrűjét Harry herceg tervezte. Sőt, az interjúból az is kiderül, Harry már a legelső találkozáskor tudta, hogy Meghan az igazi.

Meghan Markle gyűrűje

A fiatalok arról is beszéltek, terveznek-e családot alapítani:

Nos, most még nem, de egyszerre egy nagy lépés bőven elég. A közeljövőben viszont mindenképp szeretnénk családot!
mondta Harry herceg.

Most pedig következzen a teljes interjú a párral, amit tényleg nem lehet könnyek nélkül végignézni!