Meghan Markle „lebukott” mint névtelen hollywoodi blogger

meghan markle, blog Forrás: Getty Images
Mielőtt Sussex hercegnéje lett volna, Meghan Markle közismert színésznő volt, aki a Briliáns elmék című tévésorozatban játszott. Emellett egy életmódblogot is üzemeltetett 2014-től pár éven át. Ezt is mindenki tudta. Csakhogy nem ez volt az első próbálkozása a blogoszférában.

Két bennfentes újságíró ugyanis most azt állítja új, kedden napvilágot látott könyvükben, hogy Meghan névtelen szerzőként a The Working Actress című hollywoodi témájú weboldalt is készítette. A szerzőpáros „a filmipar egyik legátlátszóbb titkaként” hivatkozik erre az adalékra, amelyről a Daily Mail is írt 2018-ban, de a hercegné sosem erősítette meg az információt.

Meghan 2010 és 2012 között dolgozott The Working Actressnek, amely a Hollywoodban való érvényesülés magaslatairól és buktatóiról szólt. „Már az iskolában is szeretett írni és egy időben újságírónak is készült, mivel a média ideális terep lehetett volna számára, hogy kiélje kreativitását és kifejezze a frusztrációját”, írják a szerzők. A blogban felemelő pillanatok is előfordultak, például amikor megkapott egy szerepet, de ugyanígy lehangolók is, amikor visszautasították egy olyan szakmában, ahol a megjelenés gyakran többet számít, mint a tehetség.

Később Markle megalapította életmódblogját The Tig néven, amelyet már névvel és arccal vállalt. Ez a blog sokkal jobban karbantartott és derűlátóbb volt a könyv szerzői szerint, mint az előző website-ja, amely nyers és őszinte hangvétellel rendelkezett.

Amúgy a The Tig igen nagy követőtáborra tett szert, és 2016-ban Meghan már egy irodalmi ügynökséggel volt kapcsolatban, amellyel azt tervezgették, hogy receptkönyvet adnak ki, és ezzel tovább építik a brandet. Még egy olyan tévéműsor terve is szóba került, amelynek során Meghan körbeutazta volna a világot és új ételfajtákat fedezett volna fel, persze szigorúan a fenntarthatóság jegyében.

Miután Meghan megismerkedett Harry herceggel és bekerült a brit királyi családba, valóban kiadott egy szakácskönyvet jótékonysági céllal és vendégszerkesztőként közreműködött a British Vogue egyik lapszámában. A főszerkesztő később azt nyilatkozta, hogy a hercegnének van szerkesztői vénája.

via huffingtonpost.com

10 pillanat az elmúlt évtizedből, ami örökre megváltoztatta a brit királyi család életét: