Kicsúszik a kezükből az irányítás? Meghan és Harry az Instagram miatt aggódnak

Harry, Meghan Forrás: Getty Images
A "királyi" felületeket már nem használhatják, új profiljuk pedig egyelőre nincs.

A joy.hu cikke.

Mikor még hivatalosan is a királyi család tagja volt Harry és Meghan, nem lehetett személyes Instagram fiókjuk, sőt, törölni kellett magukat minden közösségi oldalról, azonban a @sussexroyal oldalra ők posztolhatták a róluk szóló híreket, érdekességeket.

Mióta elbúcsúztak a palotától, és a royal szokásoktól, természetesen az oldalt sem kezelik már, azonban úgy érezik, szükségük van arra, hogy a rajongókkal kommunikáljanak. Úgy döntöttek, a szervezeteket, amikkel együtt dolgoznak, felkérik, hogy adjanak híreket róluk.

Két királyi család szakértő, Lizzie Robinson és Chris Ship elemezték Harryék helyzetét, és arra jutottak, hogy nagyon frusztráló számukra, hogy nincs felület, amelyen kommunikálhatnának.

Minden közösségi platformja inaktív a párnak, ezért szervezetek által informálhatják a rajongókat, általuk kerülnek ki kizárólag fotók is róluk a közösségi oldalakra.

Azt érzik, kicsúszott a kezükből az irányítás
fogalmazott az egyik royal szakértő.

Meghan és Harry dolgoznak azon, hogy lehessen közösségi profiljuk, amin elérhetik közönségüket. Remélhetőleg hamar sikerül is majd nekik.

Kíváncsi vagy, mit jelez Harry és Meghan testbeszéde? Akkor érdemes megnyitnod a galériát, és elolvasnod.