Még mindig van új a nap alatt: Trendek a '90-es évekből, amiket még nem késő kipróbálnod

Borítókép: Még mindig van új a nap alatt: Trendek a '90-es évekből, amiket még nem késő kipróbálnod Forrás: gettyimages.com
Van pár olyan divattal kapcsolatos téma, amitől nem igazán akarunk és őszintén szólva nem is nagyon tudunk elszakadni és ami azt illeti a '90-es évek pont ilyen!

A '90-es évek olyan jól hintette el varázsporát, hogy az általa okozott ámulat és kifogyhatatlan kreativitás még mindig tart. A tervezők pedig nagyon jól egyensúlyoznak a régi trendek modern arculatai és az új divathullámok között, és amíg ez a két stílus ilyen jól megfér egy tervezőműhelyben és nem mellesleg ennyire könnyen tálalható a divatheteken, addig túl nagy gond biztosan nem lesz.

Mutatunk is gyorsan olyan, most is létező trendeket, melyekre valamiért kevesebb figyelem irányul, pedig legalább olyan változatosak és ötletesek, mint a farmerok, a kardigánok, vagy éppen a horgászsapkák!

Kezdjük is rögtön egy színnel a sort, a pirosas beütésű rózsaszín darabok nem csak tavasszal, hanem akár már most is bevethetők!

Forrás: gettyimages.com
Gwyneth Paltrow az 1999-es Oscar-gálán viselt egy ilyen színben pompázó, Ralph Lauren darabot.

Kattints tovább és mutatunk még pár trendet a '90-es évekből, amiket nem érdemes hanyagolni!