Már 15 éve várja a lakberendezés szerelmeseit a budaörsi kika

Borítókép: Már 15 éve várja a lakberendezés szerelmeseit a budaörsi kika
Másfél évtizedes fennállását ünnepli a kika budaörsi áruháza, mely 2003 októberi nyitásakor a legnagyobb lakberendezési üzletnek számított Magyarországon közel 40 ezer négyzetméternyi (20.000 nm eladótér és 20.000 nm raktárrész) alapterületével, 350 ingyenes parkolóval. A budaörsi áruház 135 fő számára jelent már 15 éve stabil munkahelyet. Ez idő alatt számos változásnak lehettek szemtanúi a lakberendezés szerelmesei.

Mintegy 200 különböző szekrény, több mint 270 ülőgarnitúra, közel 50 konyha- és étkezőbútor, 30 hálószoba, 50 ágy, 45 fürdőszoba és 38 előszobabútor csábítja vásárlásra az eladótérben az érdeklődőket, melyeket a nyitáskor még újdonságnak számító panorámaliftből is megcsodálhatnak a vásárlók. A berendezett mintaotthonok modelljéül eleinte a kisebb alapterületű panellakások szolgáltak. Az évek során folyamatosan nőtt a design- és egyedi igényekre szabható bútorok aránya a több tízezres termékkínálatban.

Most, 2018-ban már közel 50.000 különböző termék – köztük számos exkluzív bőrgarnitúra, designer konyhabútor és személyre szabható gardróbrendszer – várja, hogy segítségükkel klasszikus, modern vagy épp bohém otthont varázsoljunk.

A kerek évforduló alkalmából a kika minden 15. vásárlója visszakapja vásárlása értékét ajándékkártyán. Az akció november 17-18. között él, országszerte mind a hat kika áruházában. Érdemes tehát ellátogatni a hétvégén valamelyik üzletbe akár az adventi dekorációt keresők, akár az otthonukat berendezni vágyók számára.

A kikáról:

Az 1973-ban alapított kika nemzetközi szinten a lakberendezési piac egyik legismertebb szereplője. A több mint 50.000 féle árucikkel rendelkező áruházlánc az „Otthon az életedben” szlogen jegyében a legkülönfélébb ízlésnek és igényeknek is megfelelő, minőségi lakberendezési cikkeket és magas színvonalú szolgáltatásokat kínál vásárlóinak. A KIKA Lakberendezési Kft. 2000 óta van jelen Magyarországon. A cég Budaörsön, Budapesten, Soroksáron, Debrecenben, Győrben és Pécsett működtet áruházakat, és több mint 650 hazai munkatársat foglalkoztat. További információ: kika.hu