Mandy Moore „különlegesen összetartónak” nevezte a családját, miután édesanyja összeköltözött egy másik nővel és mindkét testvére előbújt

Borítókép: Mandy Moore „különlegesen összetartónak” nevezte a családját, miután édesanyja összeköltözött egy másik nővel és mindkét testvére előbújt Forrás: Getty Images
A színésznő állítja, hogy boldogabb, mint valaha, és meg is magyarázza, miért.

Szeptember vége óta adja az amerikai tévé a váratlanul nagy hatású Rólunk szól (This Is Us) című sorozat második évadát (az elsőt már itthon is nézhetjük). A sorozat a Pearson család életét mutatja be különböző idősíkokban, olyan drámai csavarokkal, hogy lehetetlen végignézni egy-egy részt papírzsebkendő nélkül.

A Rólunk szól egyik főszereplője, Mandy Moore színésznő is lelkesen nyilatkozott a People magazinnak arról, hogy a sorozat egy nem hagyományos családot mutat be. „Bizonyos szempontból a saját családomat látom visszatükröződni benne” – jegyzi meg.

A most 33 éves, tinisztárként indult Moore 23 volt, amikor az édesanyja elhagyta az édesapját egy nőért. Mandy bátyja és öccse is meleg.

Nálunk senki sem titkolja, kicsoda valójában… Teljes szívemből szeretem és támogatom anyukámat és a testvéreimet. Semmi sem tesz boldogabbá, mint amikor azt látom, hogy valaki teljesen autentikusan magát adja és a szerelmet választja. Ha bárki képes megtalálni a szerelmet, azt csak támogatni és üdvözölni tudom.

És mit szól Mandy, ha valaki nem tolerálja a családtagjai életmódját? „Van bennem egy késztetés, hogy védelmezzem őket – válaszolja a színésznő. – Ugyanakkor szerintem olyan időket élünk, amikor képesek vagyunk nyílt párbeszédbe bocsátkozni ezekről a dolgokról. Izgatottan figyelem, ahogyan előbb-utóbb el fogunk jutni odáig, amikor ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak már. A szexuális preferencia vagy orientáció nem lesz szempont. Szerintem lassan, de biztosan haladunk ebbe az irányba.”

Ami pedig a Rólunk szólt illeti, Moore teljesen odavan azért, hogy olyan sorozatban szerepelhet, amely az elfogadást segíti elő, éspedig igen sokféle szemszögből. (A főszereplők közt van afroamerikai, biszexuális és elhízott karakter is.)

Minden nap, amikor munkába autózom, erre gondolok:'Köszönöm, univerzum! Fogalmam sincs, mivel érdemeltem ezt ki'.

Vadássz még magadnak szuper sorozatokat a kevésbé ismertek közül: