Te aludnál egy hídon rekedt vonatból kialakított szállodában?

vonat, hotel, nemzeti park Forrás: Kruger Shalati
Dél-Afrikában egy ilyen vonatból rittyentettek butikhotelt. Oké, most egy darabig nem jutunk el oda, de a fényképeket nézegetni ettől még szabad!

31 luxusszoba valószínűtlen környezetben, nevezetesen a Selati-hídon, a Sabie folyó felett lógva, a Kruger Nemzeti Parkban – nem semmi!

A hídról természetesen lélegzet-elállító panoráma nyílik a dél-afrikai víziló- és elefántrezervátumra. A nemzeti parkban, a Sabie folyó feletti hídon egy régi vonatból alakítottak ki szállodát.

Ez az egyedi vonzerő, amely ötvözi a vadon varázsát a 21. századi kényelemmel. A butikhotel még nem nyílt meg, de július közepétől már bárki foglalhat benne szobákat (csak aztán legyen lehetőségünk odautazni).

vonat, hotel, nemzeti park
Forrás: Kruger Salati)

A Kruger Shalati hotel 31 szobája közül 24 a vagonokban található, hét pedig “Bridge House”. A szobák meglepően tágasak és üvegfallal rendelkeznek, hogy akadálytalanul élvezhessük a pazar kilátást a Sabie folyóra, a parkra, amelyet krokodilok, vízilovak, bivalyok és elefántok népesítenek be. A hídon úszómedencét is igénybe vehet a kedves vendég.

A szálloda egy száz évvel ezelőtti momentumot idéz meg, 1920-ból, azt, ahogy az első látogatók felfedezték az akkoriban létesült nemzeti parkot. A kor turistái vonaton közelítették meg a helyszínt, amely éjszakára megállt a hídon, pont úgy, ahogy most a vonatból lett szálloda formájában megjelenik.

via wired.it

Híres emberek álnevei, amikkel becsekkoltak a szállodákba: