10 dolog, amit nem tudtál Luke Perryről

Borítókép: 10 dolog, amit nem tudtál Luke Perryről Forrás: Twitter
A sorozatsztár Perry 52 éves korában hunyt el március 4-én, váratlanul, sztrókban. Most felidézünk néhány érdekességet a Beverly Hills 92010 legendás Dylanjéről.

Elhunyt Luke Perry, a tinibálvány, akinek a posztere ott lógott oly sokunk falán tinikorunk aknétól és szélsőséges diétáktól súlyosbított, gyötrelmes éveiben. Ő volt a Beverly Hills 92010 nagybetűs Rosszfiúja, a James Dean-hasonmás cowboy, az a zsáner, akiért megvesznek a nők. Luke tényleg középnyugaton nőtt fel ugyan, de a valóságban egyáltalán nem volt rosszfiú; a munkatársai és a barátai rendkívül kedves, befogadó és nagylelkű személyiségként emlékeznek meg róla. Perry 52 éves volt, amikor sztrókot kapott, és nem is tért többet magához; napokig küzdöttek érte az orvosok, de nem tudták megmenteni.

Miközben záporoznak a kétségbeesett posztok a közösségi médiában, a Riverdale című tévésorozat producerei felfüggesztették a forgatást és az egész világ (legalábbis a tinisorozatokon nevelkedett fele) gyászol, mi felidéztünk néhány érdekességet Luke Perry életéből, amik talán kevésbé voltak közismertek. Nézzétek a galériát: