A leszbikusok gyakrabban jutnak el a csúcsra

leszbikus,szex,orgazmus Forrás: Unsplash/@suzylee
Cikkünkből megtudod ezt is, és ezen kívül még kilenc érdekes szextitkot. Ha nem tudtál róluk, izgi lesz. Ha tudtál, akkor meg legalább átismétled őket.

1. A szex csökkenti a stresszt.

Megnyugtatja az idegeket, és csökkenti a vérnyomást. Partneredet ezzel tudod a legjobban megnyugtatni, ha egy munkahelyi nagy prezentáció előtt áll – egy kutatás szerint, ha valakinek nagy nyilvánosság előtt kell beszélnie, lazább, ha előtte szexel egy jót.

2. Immunerősítő.

A vizsgálatok szerint a szextől jobban leszel, ha beteg vagy. A nemi izgalom és az orgazmus stimulálja az immunrendszert. Frontérzékeny vagy? Egy kis etyepetye, és máris nem leszel az. A meghűlésre is nagyszerű gyógymód – a forró csirkehúsleves mellett.

3. A síkosító valóságos csodaszer!

Az Indiana Egyetem Szexuális Egészségfejlesztési Központjának egyik tanulmánya szerint a síkosítót használó férfiak és nők közel 50 százaléka szerint megkönnyíti az orgazmust. Ez a legegyszerűbb szex-hack módszer!

4. Ha már síkosító:

...tudtad, hogy a legjobb bio-cucc erre a kókuszolaj? Nemcsak a konyhai tevés-vevésre jó, de bevetheted az ágyban is. Természetes, hosszan eltartható, és még gombaölő hatása is van!

5. A leszbikusoknak van a legtöbb orgazmusa.

Egy kutatás szerint az együttlétek 74,7 százalékában. A heteroszexuális nőknél ez a szám 61,6 %, a biszexuáliskoknál pedig 58%.

6. További érdekes adatok

Az átlagnál több orgazmusa van a vörös hajúaknak, a republikánusoknak (konzervatívok), az Android-felhasználóknak (mingyá’ eldobom az iPhone-om! – a szerk.) és az idősebb nőknek.

7. A spermának kifejezetten alacsony a kalóriatartalma.

Egy teáskanálnyi mindössze 36 kalóriát tartalmaz.

8. A testedzés kifejezetten jól hat a szexualitásra.

A vérkeringés iszonyatosan beindul, és felszabadul egy rakás nemi hormon is. Járj sportolni!

9. És ha már edzés...

... néhányan arról számolnak be, hogy kondizás közben is orgazmusuk lesz. Kifejezetten akkor, ha ismétlődő core-gyakorlatokat végeznek.

10. A Time Out New York felmérése alapján a válaszadó férfiak 31 százaléka színlelt már orgazmust. (Ezt egyszerűen nem értem – a szerk.)

Anyák gondolatai a szülés utáni első szex alatt – hűha, láttad már?