Lépj túl a Covidon! Itt a mentális védőoltás

Borítókép: Lépj túl a Covidon! Itt a mentális védőoltás Forrás: Pixabay.com/Engin Akyurt
Lelki immunerősítő programsorozattal, konkrét megoldásokkal próbál segíteni a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom abban, hogyan tegyük túl magunkat a testet-lelket megviselő Covid-korszakon.

Azt érzed, hogy rossz irányba fordult az életed? Nem tudsz felülkerekedni szorongó, bizonytalan, levert, feszült hangulatodon? Nem tudod, hogy mi okozza a kellemetlen, kínzó lelki és olykor idegrendszeri tüneteket?

Van kiút a kilátástalannak tűnő, örömtelen mindennapokból! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítja a Mentális védőoltás című lelki immunerősítő programját, amellyel kapaszkodókat ad ahhoz, hogy visszataláljunk régi önmagunkhoz.

A résztvevők előadások és kiscsoportos beszélgetések formájában mélyülhetnek el az előadók által hozott témákban.

Négy előadás, négy kiscsoportos beszélgetés

Elismert szakemberek egy órás előadása után további egy órás kiscsoportos beszélgetésen vehetsz részt. A segítő csoportos beszélgetésen lehetőséged lesz, hogy válaszokat kapj kérdéseidre és megfelelő eszköztárral kezedben küzdj meg nehézségeiddel.

Május 11. 18:30 Mihalec Gábor pár- és családterapeuta

19:30 kiscsoportos beszélgetés

Május 18. 18:30 Kádár Annamária pszichológus

19:30 kiscsoportos beszélgetés

Május 25 18:30 Pécsi Rita neveléskutató

19:30 kiscsoportos beszélgetés

Június 1. 18:30 Márky Ádám mindfulness-kutató

19:30 kiscsoportos beszélgetés

A Mentális védőoltás program több, mint előadás, hiszen csoportokban lesz lehetőséged elmélyülni a témában és feltenni kérdéseidet a szakembereknek. Nem kell félned a nagy nyilvánosságtól, hiszen egy-egy kiscsoportos beszélgetésben egyszerre 15 fő lesz jelen.

Regisztrálni IDE kattintva tudsz, a a Mentális védőoltás programot pedig ITT találod Facebookon.