A vörös rózsán túl: te mivel leped meg a kedvesed Valentin-napon?

Borítókép: A vörös rózsán túl: te mivel leped meg a kedvesed Valentin-napon? Forrás: getty images
Az elmélkedésen túl tök jó ötleteket is adunk. Kattints, ha kifogytál belőlük!

Hamarosan jön a sokak által rettegett Valentin-nap és bizony, a gyermeked édesanyja lehet hogy számít egy kis kedveskedésre, apró figyelmességre. Hogy miért rettegett ez nap? Nos, általában vagy azért, mert már vagy önmagában nem értünk egyet az "intézményével" és mindig kínnak éljük meg a megünneplését; vagy pedig azért, mert rendre elfelejtjük, hogy most lesz és megint becsúszó szereléssel mentjük meg a napot. Persze nem kell, hogy így legyen, sőt!

Nem is kezdenénk el most arról papolni, hogy miről szól valójában ez az ünnep, meg miért is jó nekünk: hiszen ennek mindenki már ezerszer utánanézett és saját belátására van bízva, hogy megtartja-e vagy sem.

Mostantól elsősorban azokhoz az apukákhoz szólunk, akik minden évben megörvendeztetik valamivel életük párját és már kicsit kezdenek kifogyni a munícióból, már ami az ötleteket illeti legalábbis. Hölgy kolleginákkal konzultálva tudtuk meg, minek is örülnek manapság szívből az anyukák a szál virágon és a romantikus vacsorán kívül. Könnyed listánk következik:

Forrás: pinterest

Masszázs, vagy spa kezelés

Lefoglalhatsz neki egy időpontot egy klassz helyre, ahol feltöltődhet, megújulhat kicsit. De talán még személyesebb a dolog, ha te magad leszel az otthoni spa "személyzete".

Mozi-maraton, vagy színház kettesben

Intézd el, hogy valaki vigyázzon a gyerekekre és irány a mozi, a színház, vagy épp a kanapé. Csak ti ketten, no meg a szórakozás.

Egy jó könyv, magazin előfizetés

Ha szeret olvasni, ezekkel tutira nem lősz mellé! Esetleg készíthetsz komplett csomagot is olvasáshoz: egy szép új bögrét, teafüvet, forrócsokit, vagy akár egy üveg bort is mellékelhetsz az ajándékhoz.

Amit már ezer éve mondogat

Lehet ez egy extrém program mondjuk egy szabadesés-szimulátorban, vagy egy egynapos kirándulás Bécsbe. Szervezd le, menj el vele, szórakozzatok jól!

Koncertjegy, bakelit lemez, playlist

Imádja a muzsikát? Lepd meg azzal! Vegyél jegyet az egyik kedvenc zenekarának, énekesének a koncertjére, szerezz meg egy ritka bakelit lemezt, vagy állíts össze neki egy lejátszási listát, ami szerinted passzol hozzá!

Workshop, stylist, sminkelés, fotózás

Ezek mind olyan dolgok, amiket egy nő valamilyen formában legalább egyszer szeretne kipróbálni. Egy érdekes hobbi, amire eddig még nem volt ideje: irány egy workshop! Tudod, hogy szívesen átalakulna, pár órára más "köntösbe bújna"? Puhatolózd ki, mire vágyik és fizesd be egy ilyen programra!

Forrás: pinterest
''Te vagy, aki miatt eláll a lélegzetem...''

Egy nap, amikor mindent te csinálsz

Kényeztesd azzal, hogy a reggeli kávétól kezdve mindent elé raksz. Ha nem akarsz főzni, hívd meg a kedvenc helyetekre, a gyerekeket pedig foglald le valamivel, amíg ő pihenhet.

Ékszer, cipő, táska, ruha

Tudod, hogy neki ezekből sosem elég és meglepnéd valamelyikkel? Ha ismered az ízlését, állíts haza egy csinos darabbal, ha nem, válassz levásárolható utalványt. De amit titkon még jobban szeretne: ha a városban sétálva spontán betérnétek egy ilyen helyre és meglepnéd valamivel. Nem is kell, hogy ez Valentin-napon történjen, előtte is bármikor megteszi.

Csupa meglepetés

Szervezz le egy egész napot kettőtöknek úgy, hogy a következő programot mindig egy feladványhoz kötöd. Hagyhatsz megfejtendő üzeneteket bárhol a lakásban, de kettőtökről szóló találós kérdések is szóba jöhetnek. Minden jó megoldás egy következő meglepetés, vagy program. Imádni fogja, hogy ennyit foglalkoztál a nap kiötlésével.