Vicces is, meg nem is: 8 fájdalmasan őszinte rajz a covid előtti és utáni életünkről

Borítókép: Vicces is, meg nem is: 8 fájdalmasan őszinte rajz a covid előtti és utáni életünkről Forrás: Instagram/creativeblok
Vécépapír, kenyérsütés, home office és kézfertőtlenítő, utazás és távolságtartás – 2020 után már egyik se ugyanazt jelenti, mint amit a koronavírus előtti időkben. Egy menő grafikus megrajzolta mindezt. Humor, irónia és szembenézés következik.

Humoros, ugyanakkor szívszorító karikatúráiban rajzolta ki magából a koronavírus járvány okozta feszültségeit egy San Francisco-ban élő grafikus. Irina Blok nem mellesleg menő tech-cégnél dolgozik és a nevéhez fűződik az Android logojának megtervezése.

Saját bevallása szerint stressz levezetésként kezdett karikatúrákat rajzolgatni még 2020-ban, a pandémia kirobbanásakor. Előtte-utána rajzai nem csak azt mutatják meg milyen nehéz volt akkor mindenkinek, hanem azt is, hogyan forgatta föl fenekestül a covid a mindennapjainkat. Humor, irónia és szembenézés; de beszéljenek maguk a képek, amikből egy ízelítőt találsz a Galériában.

8 rajz arról, milyen volt az élet a koronavírus járvány előtt és után