Borítókép: Sorsfordító napok előtt állunk - hatalmas támogatást kapunk a júniusi csillagállásoktól Forrás: Canva (mediaphotos)

Sorsfordító napok előtt állunk - hatalmas támogatást kapunk a júniusi csillagállásoktól

2020 év eleje óta az asztrológusok hatalmas változásokra hívják fel a figyelmünket. Energia mozgások, szintlépések, dimenzióválátsok; hívhatjuk őket bárhogy, az égi csillagképek nagy hatást gyakorolnak az életünkre kollektív és egyéni szinten is.

A mai napon, 2021. június 10-én a déli órákban Újhold virrad ránk. Ez az Újhold most Napfogyatkozással érkezik. Nagyon különleges, úgynevezett gyűrűs napfogyatkozást láthatunk. Ilyenkor a Hold nincs olyan közel a Földhöz, hogy termete teljesen kitakarja a Napot, de attól még ez is Napfogyatkozás egy kis fénygyűrűvel a Hold körül.

Minden évben négy napon át június 16-19-ig a Nap Nimród csillagkép felett halad át

Forrás: Canva (manpuku7)

A Nimród, másnéven Orion csillagkép.

A Nimród (másnéven Orion) az egyik legismertebb és leglátványosabb csillagkép, melynek eddig ismert legkorábbi ábrázolására egy legalább 32 ezer éves elefántcsont lapocskán bukkantak. Az égi egyenlítőn fekszik, ezért a világ minden tájáról jól látható.

Asztrológus körökben úgy mondják, hogy Nimród ekkor koronázódik meg, ami sorsuralásunknak legerősebb pillanata az évkörben.

Ezekben a napokban érdemes tudatosan figyelni a vágyanikra, engedjünk azoknak teret. Vizualizáljuk, képzeljük el, hogy már elértük, beteljesítettük a terveinket. Ezeket a vizualizációkat érdemes megtölteni boldogság érzésével. Használjuk a vonzás törvényét. A sötét gondolatainkat, tetteinket engedjük el. A fény járja át a szívünket, lelkünket, elménket, javasolják a szakemberek.

Minden Újhold egy új kezdet. A Hold ilyenkor hatalmas energiával támogatja a terveket. Azután pedig az Orion csillagkép ereje segíti, hogy nyitni tudjunk az új dolgok felé.

Nimródi támogatással, vezérlettel indul, vagyis olyan erőket kapsz hozzá, amivel biztosan célba is érsz, egy már másik síkon.
fogalmazza meg Tóth Gabriella asztifózus közösségi oldalán.

"Hatalmas erőkkel támogatnak bennünket az égiek, hogy jobbá varázsoljuk életünket, viszont abszolút rajtunk áll, élünk-e vele, mennyire használjuk ki ezen lehetőségeket.„

Akár hiszünk az asztrológiában, akár nem, pozitív életszemlélettel nem ronthatunk a helyzetünkön.

Forrás: ITT, ITT és ITT .

Ha korábbi napfogyatkozásokról látnál lenyűgöző fotókat, nézd meg a galériánkat!