Néha megkérem, hogy szoptassa meg a babámat

Borítókép: Néha megkérem, hogy szoptassa meg a babámat Forrás: Pexels.com/Wendy Wei
Előállhat az a helyzet, hogy a barátnőmet kérem meg arra, etesse meg a picikémet – vallotta be széles nyilvánosság előtt egy fiatal anyuka a közösségi oldalán. Kijelentésével azonban - finoman szólva - nem aratott osztatlan sikert.

„Ha nagy ritkán alkoholt fogyasztok, olyankor a barátnőm szoptatja meg a kislányomat” – rukkolt elő közösségi oldalán a sokakat meghökkentő kijelentéssel egy népszerű TikTokker. A fiatal anyuka magyarázatképpen hozzátette, ennek a barátnőjének szintén van egy hét hónapos kisfia; akit anyatejjel táplál.

„Részben azért is kínáltam fel neki ezt a lehetőséget, hogy könnyíthessen magán; mert a babája az egyik alkalommal már vagy fél napja nem volt vele. Ha szoptattál már valaha, bizonyára te is ismered azt az elviselhetetlenül feszítő érzést, amikor csak gyűlik-gyűlik az anyatej a melledben, de épp nincs veled a babád, aki „hasznosítsa”. Ebben a lányban én tökéletesen megbízom, nagyon jól ismerjük egymást – mintha csak testvérek lennénk - ráadásul a saját gyermekét is szoptatja. Számomra ez teljesen kézenfekvő, hogy néha őt kérem meg arra, hogy "helyettesítsen.”

A fiatal anyuka videómegosztón közzétett bejegyzését itt láthatod:

Ám úgy tűnik, a követőinek ez közel sem ilyen egyértelmű: vallomásával alaposan felkavarta a rajongói tábort.

„Nem is tudom, én rettentő kényelmetlenül érezném magam hasonló helyzetben.

Képtelen lennék valaki másra bízni a szoptatást, legyen szó barátról, vagy akár családtagról
írta az egyikük.

„El se tudnám képzelni, hogy valaki másnak engedjem át a picikémet, én egy nagyon féltékeny, anyatigris típus vagyok” – fűzte hozzá egy másik kommentelő.

Ugyanakkor olyanok is akadtak szép számmal, akik szerint nincs is ennél csodálatosabb dolog a világon, amikor még ezt is meg tudjuk tenni egy barátunkért.

Mit gondolsz? Te el tudnád, tudtad volna képzelni, hogy valaki más szoptassa meg a kisbabádat?

Egy szintén megosztó kérdés: szoptassunk-e nyilvánosan. Galériánkban olyan sztárokat láthatsz, akik nyílt színen szoptattak