Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok felvállalhatják az érzelmeiket, a Nyilasoknak pihenésre van szükségük Forrás: Pexels by Bethany Ferr

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok felvállalhatják az érzelmeiket, a Nyilasoknak pihenésre van szükségük

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben gyakorlatilag egy féktelen rohanás volt az életed, hatalmas sebességgel mentél előre, mely bizony nyomot hagyott az egészségi állapotodon is. Érdemes azonban a kimerültséget, a kisebb-nagyobb sebeket egy jelként felfogni, hogy itt az ideje a lassításnak, szükség esetén pedig a megállásnak. Ez ugyanis semmi jót nem tartogat számodra, ha nem szállsz ki időben a mókuskerékből, a baj ugyanis a nyakadban fog landolni, ellehetetlenítve a helyzetedet. Épp ezért érdemes egy rövidebb időre visszavonulót fújnod és olyasféleképp töltekezned, ami valóban rólad szól és újratölti az energiaraktáraidat. Hidd el, sokkal másabb lesz majd az egész helyzet, ha lesz benned újra életerő!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedtől abszolút eltérő álláspontot képviselsz, emiatt egyfajta kakukktojása vagy a társaságnak. Bármennyire is néznek azonban rád ferde szemmel, téged abszolút nem zavar, hisz nem vagy az a személy, aki a saját elveit feladva igyekszik beilleszkedni a dominósorba. Nem kell feketének, vagy fehérnek lenned, ne bánd, ha észrevesznek, ha kitűnsz a társasából, mert ha mindig ugyanazt kántálod, amit mások is, soha nem fogod tudni letenni a névjegyedet. Tűnj ki a tömegből, de arra mindenképp ügyelj, hogy pozitív ügyeket képviselj, ne amiatt emlegessenek, amiért neked szégyenkezned kellene!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra igazságtalannak vélt helyzetben találod magad, mások ugyanis olyasmiért próbálnak felelősségre vonni, amelyhez igazán semmi közöd nincsen. Ne akard azonban mindenáron meggyőzni őket arról, hogy igazad van és valóban ártatlan vagy, csupán a legfontosabb személyekkel tudasd az álláspontodat, a többieknek pedig szívük joga azt gondolni, amit akarnak. Kíméld meg magad, hisz nem érdemes egy emberként harcba szállni a többséggel. Foglalkozz tehát azokkal a dolgokkal, amelyek prioritást élveznek és hozzá tesznek az életedhez, az ilyen helyzeteket pedig igyekezz a legmesszebbről elkerülni a jövőben!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján, gyakorlatilag a célegyenesbe érkezve tapasztalod meg azokat a hiányosságokat, melyek a figyelmetlenségedből adódóan elkövetett apróbb hibák következményeként okoznak most fejfájást neked. Ne bosszankodj azonban emiatt, szedd össze magad és összpontosíts arra, hogy mihamarabb kiköszörüld a csorbát. Bár nem így tervezted a napot, mégis érdemes most félretenned a negatív, bosszús gondolataidat és arra koncentrálnod, hogy ezúttal ne vessen árnyékot semmi a sikeredre! Hajrá, fel ne add!

A többi csillagjegyért IDE kattints!