Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosok a saját boldogságukra koncentrálhatnak, az Ikrek ütős tervet raknak össze Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosok a saját boldogságukra koncentrálhatnak, az Ikrek ütős tervet raknak össze

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Fontos számodra a pozitív visszaigazolás, szereted, ha mindenki elégedett, aki valamely oknál fogva közel áll hozzád, épp ezért mindig törekszel arra, hogy másoknak örömet szerezz. Mivel azonban időnként magadra is gondolnod kell, épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, szervezz olyan programot, ami feltölt, vegyél egy dögös ruhát, nézd meg a legújabb vígjátékot a moziba vagy bújj össze a szerelmeddel! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz legalább olyan fontos vagy te is, mint mások!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztó nagy izgalommal tölt el valami, ami mérföldkő lehet az életedben, emiatt nem is tudsz ma a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből izgalmadban. Mivel azonban a hét utolsó napján vannak még megoldásra és lezárásra váró feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban nem hagy nyugodni. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, minél inkább sürgetsz azonban valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád!

IKREK (május 21-június 21)

Ütős tervet raktál össze gondolatban, mégsem számoltál azokkal az akadályokkal, amelyek várnak út közben, ezek pedig a későbbiekben rengeteg fejfájást okoznak. Kétségbeesés vagy bosszankodás helyett azonban szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy nagyobb akadályokkal hogyan is kell megküzdeni, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani, csupán csak bátorság kell hozzá. Bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha befutsz majd a célba, büszke lehetsz majd magadra!

Azt, hogy mit üzennek a csillagok a többi jegy szülöttjeinek; ide kattintva olvashatod!