Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 28.: a Szüzek váratlanul jött lehetőséggel élhetnek, a Skorpiók körül beindulhatnak az események Forrás: Pexels by Breno Cardoso

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Szüzek váratlanul jött lehetőséggel élhetnek, a Skorpiók körül beindulhatnak az események

Ma sem érdemes a horoszkópodról megfeledkezned, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Valaki egy hamis ígérettel visz be az erdőbe, te pedig gyakorlatilag elvakultan mész utána, olyannyira nagy lehetőséget látsz az általa felvázolt dologban. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, annak bizony hátsó szándékai vannak és nem az, hogy te a legjobban gyere ki a helyzetből. Most, hogy erre rájöttél, tedd félre a pillanatnyi dühödet, fordulj vissza, amíg nem késő, és inkább te magad gondold végig, hogy merre kellene menni. Mindenképp hozd azonban az illető tudtára, hogy jobban teszi, ha a jövőben messziről elkerül, mégegyszer ugyanis nem kap lehetőséget arra, hogy ilyen csúnyán átverjen!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút céltudatosan mész előre, gyakorlatilag mindent alárendelve annak, hogy a végén a tiéd legyen a dicsőség. Bármilyen akadály jön, te félelmek és különösebb aggodalom nélkül tudsz nekifutni, nem tart ugyanis vissza az, ha visszapattansz. A siker érdekében nem is szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, hisz nagyon közel van a hegycsúcs, amely felé tartasz. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje dolgozol egy elég reménytelennek tűnő helyzeten, amelytől nem vársz igazán már eredményt sem, bármit teszel ugyanis, nem válik be semmilyen taktika. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben nem érdemes az idődet vesztegetned, próbáld inkább lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől happolják el mások a jobbnál jobb lehetőségeket. Járj nyitott szemmel!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra abszolút életidegen helyzet áll elő, mellyel azért nem tudsz mit kezdeni, mert soha életedben nem volt még hasonló szituációban sem tapasztalatod. Nem is kell tehát egyedül fuldokolnod a problémával, keress minél hamarabb valakit, akiben maradéktalanul megbízol. Abszolút nincsen más választásod, így rá kell bíznod magad az illetőre, hisz neked fogalmad sincs, milyen rendezvényen vagy. Ha jól választasz, akkor bizonyára olyan támpontot fogsz találni, amelynek segítségével el tudsz majd jutni a megoldásig és mégcsak nem is kell majd hegyeket arrébb hordanod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta teher nyomja a vállad, ami egyelőre akárhogy szeretnél, egyszerűen nem tudsz letenni, mindenképp pontot kell ugyanis raknod a végére ahhoz, hogy végre magad mögött hagyhasd az egészet. A helyzetedet abszolút nem könnyíti meg, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, esélyt sem adnak arra neked, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, mit kellene tegyél, s azzal ijesztgetnek, hogy minél tovább húzod az időt, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz azonban senkivel, hisz nem a te cipődben járnak. Pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a tehertől. Valószínűleg az a legjobb megoldás, ha azt teszed, amit jónak látsz!

Azt, hogy mit üzennek a csillagok a többi jegy számára, ide kattintva olvashatod!