Napi horoszkóp szeptember 23.: az Ikreknek tanácsra van szükségük a továbbhaladáshoz, a Mérlegek új dologban próbálhatják ki magukat

A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben teljesen az uralma alá vett, hosszú ideje kényszeríti rád ugyanis az akaratát, egyfajta marionett bábként kezelve. Mostanra azonban eleged lett ebből, eljött tehát a pillanat, amikor a sarkadra kell állnod és elmondanod bátran, mi nem tetszik neked. Légy diplomatikus, hisz ahhoz nem szükséges indulatosan reagálnod, hogy célt érjen a mondanivalód, elég, ha szofisztikáltan tudatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed és önálló akaratod. Legyél udvarias, ugyanakkor kellően határozott is, s hidd el, ebben az esetben az illető meg fogja érteni, hogy tulajdonképpen mi a probléma kettőtök között.

BIKA (április 21-május 20)

Szeretnéd felhívni egy el nem hanyagolható szempontra egy hozzád közel álló figyelmét, ám az illető arrogánsan hajt el, te pedig értetlenül állsz a helyzetben. Mielőtt azonban felháborodnál és végleg hátat fordítanál neki, igyekezz mindenképp az ő szemszögéből is megvizsgálni a helyzetet és ne a támadást lásd benne. Igyekezz úgy alakítani a szituációt és próbáld úgy formálni és irányítani a beszélgetést, hogy lehetőséged adódjon valahogy arra, hogy felhívd a figyelmét a lényegre, egyúttal jelezd számára, hogy a stílusát igen-igen kifogásolhatónak találtad. Fogadd el, hogy jelenleg egy túlfeszített helyzetben igyekszik ellavírozni, de ne hunyj szemet afelett, hogy megalázónak és bántónak gondolod az általa használt hangnemet. Te is ember vagy, neked is van tehát önbecsülésed!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetbe kerülsz, amelyben mások tanácsa nélkül bizonyosan nem fogsz tudni továbbmenni. Mielőtt azonban abba a hibába esnél, hogy fűhöz-fához szaladgálnál, ahelyett, hogy egyetlen használható tanácsadót keresnél, igyekezz a kétségbeeséseden úrrá lenni és hideg fejjel gondolkodni. Az ugyanis abszolút nem opció, hogy bárki kezét megragadd, csakis azt a személyt válaszd ki, aki a témában a legkompetensebb. Akadnak majd olyanok is, akik a pillanatnyi gyengeségedet kihasználva tévútra próbálnak vezetni, te azonban ne dőlj be a kéretlen tanácsadóknak, hisz nem mindenki a te javadat akarja!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére kezded az összes energia tartalékod felélni, nem is nagyon tartasz lépést a többiekkel, szíved szerint inkább vennél ki szabadnapot, semmint a taposómalomban teljesíts. A legnagyobb peched az, hogy ahelyett, hogy a túlélésre játszhatnál, mindenki ma talál meg a nyűgjével, mindenki most kér segítséget, mindenkinek most jutsz eszébe. Ne engedj a kísértésnek, mert ha elvonják a figyelmed, nem tudod a jelen helyzetet sem megoldani, neked pedig most az az elsődleges célod, hogy különösebb károkozás nélkül eljuss a hétvégéig! Koncentrálj az aktuális feladataidra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden körülötted élő tőled várja a megoldást egy bizonyos ügyben, amelyet nem egyedül, sokkal inkább csapatban kellene megoldanotok. Mivel azonban korántsem az volt a feladat, hogy te törd az utat, ők pedig kövessenek, így egész nyugodtan állj a sarkadra és ne hagyd magad a társaiddal szemben. Ez ugyanis közös munka, s te joggal nem szeretnéd, ha mások érdemtelenül aratnák le a babérokat. Bátran szegezd nekik a választási lehetőséget: vagy dolgoznak ők is, vagy mondják meg, ha nem akarnak tenni semmit. Ez utóbbi esetben ne vesztegeted tovább az időt, tedd meg egyedül, amire képes vagy, de ne rejtsd véka alá a főnökeid előtt sem, hogy az érdem csak a tiéd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben egy el nem hanyagolható problémát igyekszik elbagatellizálni, mely számodra azért is meglehetősen zavaró, mert neked is közöd van a helyzethez. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie neki is a helyzettel annak érdekében, hogy ne akadjatok el mindketten és ne valljatok kudarcot. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem akadályoz a továbbiakban.

...a folytatásért kattints ide!