Napi horoszkóp szeptember 21.: a Bakok határtalan bátorságukat mutathatják meg, a Halak csapatjátékosként bizonyíthatnak

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

BIKA (április 21-május 20)

Annyira jól alakulnak a folyamatban lévő ügyeid, hogy azt gondolod, nyugodtan dőlhetsz hátra, mert jönni fognak az eredmények. Talán kissé elbíztad magad, hisz nem készültél fel olyan apró részletekre, amelyek végül befolyásolhatják a dolgok kimenetelét. Épp ezért legyél résen annak érdekében, hogy bármiféle váratlan fordulatra esetén gyorsan beavatkozhass. Majd akkor pihenj meg, ha az elképzeléseidnek megfelelően zártál le mindent, s ezt mások is elismeréssel nyugtázzák. Addig viszont még le kell küzdened néhány akadályt, s erre célszerű felkészülni!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a szőnyeg alá igyekszik söpörni egy elég komoly problémát, ami a számodra is meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg nem születik meg a megoldás, egyikőtök sem tud továbblépni. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie a helyzettel. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem frusztrál már tovább.

RÁK (június 22-július 22)

Minden erőddel azon dolgozol, hogy mások tökéletesnek lássanak, ennek érdekében igyekszel azt a látszatot kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Ennek okán akadnak olyanok, akik csodálnak, hisz ők is olyan tökéletességről álmodoznak, amivel téged megáldott a sorsod. Amennyiben azonban őszinte vagy egyetlen pillanatra is magadhoz, abban az esetben bizony beláthatod, hogy az egész csupán egy álarc, amelyben jössz-mész és megpróbálod elhitetni mindenkivel, hogy minden a legnagyobb rendben. Fogadd el, hogy nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni, nincs szükséged semmiféle álarcra, légy őszinte és vállald fel önmagad!

Nem találtad a csillagjegyedet? A folytatást ide kattintva olvashatod!