Napi horoszkóp szeptember 20.: a Mérlegek kiállnak azért, amit képviselnek, a Bakoknak komoly hibát kell kijavítaniuk

A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 20.

KOS (március 21.-április 20.)

Noha abszolút nem így tervezted, a hét első napján mégis olyasfajta kihívással szembesülsz, amely az átlagosnál mindenképp nagyobb volumenű. Épp ezért mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül idejekorán megoldanod a helyzetet, jó eséllyel fog a káosz eluralkodni benned és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldás centrikusan és minden menni fog úgy, ahogy nem is számítasz rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

BIKA (április 21.-május 20.)

Valaki felnyitja végre a szemed egy bizonyos helyzet részleteivel kapcsolatban, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, hisz hozzásegíthet ahhoz, hogy végre hibátlanul abszolváld a feladatot. Mindig tanulságos látni, hogy mások miként közelítenek egy problémához, s értékeld, ha valaki igyekszik segíteni neked abban, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, amennyiben pedig mégis elbotlasz, akkor ott legyen, hogy felsegítsen. Légy hálás az ilyen segítségért, értékeld a törődést, az önzetlenséget, igazán szerencsés vagy, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen barátok veszik körül!

IKREK (május 21.-június 21.)

Igen nagy volumenű célokat tűztél ki magad elé, melyekhez bizony szükséged lesz minden bátorságodra, de azt is pontosan tudod, hogy ez az a fajta kaland, amelyet egyedül képtelen leszel teljesíteni. Gondold tehát végig, kik azok a személyek, akiket eléggé felkészültnek tartasz arra, hogy beavasd őket és a segítségüket kérd. Légy azonban óvatos, hiszen lehetnek olyan emberek, akik csak azért tüsténkednek körülötted, mert a babérokat akarják learatni, s ennek érdekében a hátadon szeretnének felkapaszkodni. Szelektálj tehát, s próbáld felmérni, kikre számíthatsz igazán, és kik azok, akik csupán önös érdekből működnének veled együtt!

RÁK (június 22.-július 22.)

Egy bizonyos útvonallal kapcsolatban vaskos tapasztalattal bírsz, amelyek nem feltétlenül a pozitív kategóriából valók, épp ezért igyekszel lebeszélni mindenkit arról, hogy rálépjen erre az útra. Sokan a környezetedben nem értik, miért vagy negatív, hisz ők annyira lelkesek, épp ezért egyfajta kakukktojásként tekintenek rád. Te azonban már megjártad ezt az utat, így óvatosan figyelmeztesd őket arra, mit kockáztatnak, s akkor nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál akkor, amikor a baj még elkerülhető lett volna. Ez az ő döntésük, de te azért igyekezz minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy megóvd őket egy nagy kudarctól!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét első napján olyan izgalmak kavarják fel az állóvizet, amelyek mindenképp hosszú távú sikereket ígérnek, ezáltal lehetőséget kaphatsz arra, hogy amennyiben ügyesen taktikázol, abban az esetben egyszer, s mindenkorra változtathatsz a jelenlegi életeden. Válaszd ki tehát a lehető legkevesebb kockázattal és buktatóval járó útvonalat, készítsd elő a terepet és ne habozz elindulni annak érdekében, hogy mihamarabb célba érj. Ne hagyd, hogy mások a félelmeiket beléd táplálják, ezáltal eltántorítsanak, te csakis magadban higgy!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Borzasztó nagy terhet jelent számodra az, hogy jelen pillanatban nem tudod senkinek elmondani azt, ami a lelked nyomja, nincs ugyanis olyan személy, akiben teljes mértékben megbízol. Így azonban elég nehéz helyzetben vagy, hiszen ez hosszú távon rányomhatja a bélyegét a közérzetedre, az általános hangulatodra. Nem érdemes tehát sokáig magadban tartanod, mégis találnod kell egy személyt, akinek valamennyire adsz a véleményére és biztosan nem fecsegi ki a rábízott titkot. Nem egyszerű a döntés, mégis meg kell hoznod annak érdekében, hogy könnyíthess magadon és adott esetben olyan tanácsot kaphass, amely lehetséges módon kioldhatja a gordiuszi csomót is!

Kíváncsi vagy, hogy a horoszkópod szerint melyik parfüm, illik Hozzád ősszel? Nézd meg a galériánkat!