Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 19.: a Szüzek nem szeretik a kiszámíthatatlanságot, a Nyilasok igyekeznek megoldást találni egy bizonyos helyzetben Forrás: Pexels by Gustavo Fring

Napi horoszkóp szeptember 19.: a Szüzek nem szeretik a kiszámíthatatlanságot, a Nyilasok igyekeznek megoldást találni egy bizonyos helyzetben

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 19.

KOS (március 21.-április 20.)

Egyfajta elégedett érzés kerít hatalmába, mely szerint megérkeztél oda, ahol jelenlegi életedben lenned kell. Jól érzed magad a bőrödben és nem nagyon tud kizökkenteni semmi sem ebből az állapotból. Kellenek ilyen pillanatok is, azonban nehogy túl magasra szállj, hisz minél magasabban vagy, annál nagyobbat eshetsz! Igyekezz tehát két lábbal a talajon maradni annak érdekében, hogy amennyiben váratlan helyzet adódik, abban az esetben hirtelen is képes legyél döntést hozni, másképp az elégedettséged gyakorlatilag azonnal elszáll a széllel!

BIKA (április 21.-május 20.)

Mindenképp szeretnél lezárni egy bizonyos ügyet, ennek érdekében olyasféle megoldáson töröd a fejed, amely egyszer, s mindenkorra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévutakra kerülsz, amely rossz irányba visz majd, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

IKREK (május 21.-június 21.)

Olyasfajta kihíváson töröd a fejed, amely rejt annyi izgalmat, amelyre szükséged van ahhoz, hogy felrázd magad az egyhangúságból. Olyasmiben gondolkodsz, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely elbizonytalaníthat, az a dolog veszélyességi foka, az ugyanis abszolút nem cél, hogy a biztonsági zónát el kelljen hagynod, onnan kikerülve ugyanis nem tudsz olyasfajta magabiztossággal teljesíteni, mintha a megszokott kis komfortfokozaton lennél. Ne feledd azonban, kockázatok nélkül nincs sikerélmény, hisz otthon, a füles fotelben üldögélve, maradandó élményekről álmodozva nem fogsz tudni semmiféle kihívást teljesíteni!

RÁK (június 22.-július 22.)

A hét utolsó napján végre olyan álmodat sikerül teljesítened, amelyen hosszú ideje dolgoztál már és a siker a nem várt pillanatban köszöntött rád. Most végre kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Nagyobb volumenű projekt előkészületei várnak, ennek okán nem-igen tudsz másra koncentrálni a hét utolsó napján. Nincs ezzel semmi baj, hisz a sikerhez megfelelő felkészültség szükséges, te pedig minden váratlan helyzettel úgy szeretnél szembenézni, hogy már a fejedben a megoldás is. Épp ezért ma ne szervezz semmi olyan programot, amely meghiúsíthatja a terveidet, főzz egy finom teát, pihenj rá a megpróbáltatásokra és fejben tegyél össze minden apró taktikai lépést, amely szükséges lehet ahhoz, hogy végül, valóban sikeres lehess. Hétvége van azonban, ügyelj arra, hogy ne csak és kizárólag ezzel az egyetlen dologgal legyél elfoglalva, hisz mikor pihennél, ha nem ma?!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Szereted, ha minden az elképzeléseid szerint alakul, nem tudod diplomatikusan lereagálni, ha bárki irányt akarna mutatni és beleszólni az életedbe, ennek megfelelően igyekszel távol tartani magadtól az embereket. Annak érdekében azonban, hogy a népszerűségi indexed ne zuhanjon meredeken, mégis meg kell tanulnod csapatban működni, így amennyiben az Élet úgy hozza, mégsem fog gondot okozni az, hogy beépülj a rendszerbe. Engedj másokat is érvényesülni, ne akard egyedül megváltani a Világot! Hidd el, csapatban időnként sokkal könnyebb!

Kíváncsi vagy arra, hogy melyik a három legmegbízhatóbb csillagjegy? Nézd meg a galériánkat!