Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákokat komoly döntés terheli, az Oroszlánok végre magabiztosan mennek előre Forrás: Pexels by picjumbo.com

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákokat komoly döntés terheli, az Oroszlánok végre magabiztosan mennek előre

Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Mielőtt bárkinek felelőtlenül tanácsot osztogatnál, érdemes mindenképp tisztában lenned a helyzet részleteivel annak érdekében, hogy objektív véleményt alkothass. Senki helyett ne hozz azonban döntést, te csakis azt mondd el, mit tennél, ha a másik helyében lennél, de azt a terhet ne vállald magadra, hogy utat mutatsz és később téged tesznek felelőssé!Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út, így nem kérhet később számon. Csak okosan osztogass tanácsot!

BIKA (április 21-május 20)

Rég nem látott ismerős keres ma fel, akivel ezer éve nem találkoztál és annak idején az elválás sem volt felhőtlen. Ne utasítsd el rögtön, légy nyitott, érdeklődj, hogy mit is szeretne tőled, hisz könnyen lehet, hogy semmi mást, csak tiszta lappal újraindulni. Amennyiben tehát félre tudod tenni a haragodat, abban az esetben adj esélyt a béküléseteknek, akkor viszont, ha még ne, sikerült túltenned magad a történteken, kérj időt arra, hogy tisztázhass magadban mindent, ami fájdalmat okozott. Te sem szeretsz azonban haraggal a szívedben élni, így tehát érdemes hátrahagynod a múltat és új esélyt adni egy jó kapcsolatnak!

IKREK (május 21-június 21)

Racionális gondolkodásod nagy segítségedre lesz majd a nap folyamán, olyan váratlan helyzet adódik ugyanis, amelyben elengedhetetlen az, hogy hideg fejjel végiggondolva olyan utat mutass, amely kisegíthet másokat a bajból. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly döntés terhe van most a nyakadban, melyet nem lehet egyik pillanatról a másikra meghozni. Ezt a hétvégét tehát szánd arra, hogy áttekintsd a helyzetet és megvizsgáld a dolog pozitív és negatív oldalát is. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekbe, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszakopogtatni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre elegendő magabiztosságot nyertél ahhoz, hogy önmagadtól is képes legyél fontos döntéseket meghozni azokban a fajsúlyos ügyekben, amik frusztrálnak. Egészen eddig zavart a bizonytalanság, de most valahogy megkönnyebbüléssel vegyített büszkeséget érzel, hisz te magad hoztad meg a döntést, amely eredményét tekintve sem lesz a rosszak közé sorolható! Büszke lehetsz magadra, hisz nagy bátorságra vall,ha valaki mer döntést hozni és kockáztatni. Te pedig megtetted, nyugodtan lépj tehát előre hét mezőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján váratlanul lehet sikerélményben részed, ráadásul úgy, hogy nem is számítottál rá, épp ezért még magad is nehezen hiszed el, hogy pozitív eredmény született. Annak, hogy jól tudtál kijönni a helyzetből, annak az a legnagyobb és legékesebb bizonyítéka, hogy mindenki büszke rád a környezetedben, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Mindenki elismerően tekint rád, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz kikapcsolódni mindenféle kötöttség nélkül! Szép munka!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezded megelégelni, hogy olyan környezet vesz körül, akik megpróbálnak mindenféle álarcot rád erőltetni, te pedig eddig engedelmesen magadra vetted attól tartva, hogy mit gondolnak majd rólad. Nem kell azonban másképp viselkedned vagy színészkedned, hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha önmagad adod. Ne félj attól, hogy mi lesz ha mások meglátják, hogy neked is van egy önálló személyiséged és bizony nálad sem mindig kerek minden! Hidd el, nem te vagy az egyetlen személy az Univerzumban, aki időnként nehezebb helyzetekbe kerül! Bármi történjék azonban, igyekezz önazonos maradni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlságosan magasra tetted a lécet, emiatt folyton levered és egyszerűen nem tudsz továbblépni. Ne add fel azonban, helyezd egy kicsit lejjebb, koncentrálj, tarts ki, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan sikerülni fog! Amennyiben ismered a korlátaidat és képes vagy őket belátni, nem lesz benned folyton az örökös elégedetlenség érzése. Pontosan így érdemes minden feladathoz hozzáállnod, lehet, hogy elsőre nem sikerül, de semmi baj! Egyszerűen fuss neki újra!

Ha nem találtad a horoszkópod, a folytatásért kattints ide!