Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 17.: a Mérlegeknek nagy volumenű kalandban lehet részük, a Halak céltudatosan küzdenek az álmaikért Forrás: Pexels by Vlada Karpovich

Napi horoszkóp szeptember 17.: a Mérlegeknek nagy volumenű kalandban lehet részük, a Halak céltudatosan küzdenek az álmaikért

A hónap utolsó munkanapján is érdemes néhány perced szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Mindig igyekszel a környezetednek megfelelni, emiatt háttérbe szorulnak a céljaid és egyszerűen nem tudsz teret engedni a saját kreativitásodnak. Így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy hanem az, akit mások látni szeretnének. Mivel megvan benned az alkotás képessége, mely kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosul, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni! Nem a környezeted elégedettsége az első!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyszabású terveidet végre felvázolhatod a környezeted előtt, ők azonban első hallásra hátrahőkölnek és fenntartásokkal fogadják. Nem érted a problémájukat, hisz te mindent megfelelően előkészítettél, így azt gondolod, semmiféle váratlan helyzet nem szólhat közbe. Hidd el azonban, bármennyire is mennek most az agyadra, kizárólag a te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék vagy ártani akarás. Épp ezért ne fogadd ellenségesen, amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van éz biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket és ezzel eloszlatni a kételyeiket. Törekedj a kompromisszumra, hisz nem mindig okos dolog a saját fejed után menni!

IKREK (május 21-június 21)

Szereted pontosan kiszámítani a dolgokat, nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításodba, s emiatt bármiféle kudarc ér, ez a rugalmatlanság azonban gyakran fejfájást okoz neked. Az Élet azonban nem ennyire egyszerű, nem lehet mindig a valószínűség számításból megélni, fel kell készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt. Épp ezért ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

RÁK (június 22-július 22)

Általában mindent megteszel a siker érdekében, igyekszel mindig topformában lenni, ám ez nem mindig megy csettintésre. Mivel gyakran előfordul, hogy elsőre beletörik a bicskád valamibe, ezért inkább bosszúsan fordulsz vissza, akár közvetlenül a cél előtt is. Mivel ezek a kudarcok sokszor csalódást okoznak, így elgondolkodsz azon, vajon mi értelme lenne új dolgokba kezdeni, hiszen az esetek többségében úgysem érsz el semmit. Eljött azonban az idő, amikor úrrá kell lenned a kishitűségeden és végre több önbizalmat magadra erőltetned, te is alkalmas vagy ugyanis arra, hogy sikereket érj el, s ezáltal végre boldogabb és teljesebb életet élj. Egy próbát megér, s nézd meg, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől. Szedd össze minden erődet, hagyd hátra a negatív gondolatokat, s így indulj a csatába!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell állás foglalnod a hét utolsó munkanapján, mely kissé kényszerhelyzetbe hoz, te pedig roppant frusztrált vagy emiatt. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annak ellenére, hogy a hét utolsó napja van és mindenki más már a pontot teszi a feladatai végére, te mégis nyakig állsz a tennivalókban. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hisz egyelőre nem látod azt a pillanatot, amikor hátradőlve élvezheted a semmittevést egy pohár finom borral a kezedben. Mivel azonban ez a bosszankodás sehova nem vezet, épp ezért szedd össze magad és próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és átadhasd magad végre a pihenésnek! Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ezért alaposan gondold át, mit és miért teszel, nehogy hasra ess a nagy sietségben!

Ha nem találod a horoszkópod, a folytatásért KATTINTS IDE!