Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 16.: a Bikák szeretnének valakihez közelebb kerülni, a Vízöntőknek váratlan botlást kell korrigálniuk Forrás: Unsplash by GraceHues Photography

Napi horoszkóp szeptember 16.: a Bikák szeretnének valakihez közelebb kerülni, a Vízöntőknek váratlan botlást kell korrigálniuk

Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánni, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Kezdesz besokallni azoktól a terhektől, amelyek a válladon ülnek egy ideje, te pedig sehogy sem tudsz megszabadulni tőlük. Igyekezz tehát félretenni a frusztrációkat, ne sürgess semmit, figyelj oda a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz meg, amelyek végül az egész folyamatot teljesen más irányba sodorhatják. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert már rendkívülien zavar. Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre felszabadulj, csak győzd türelemmel kivárni!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron szeretnél valakinek imponálni, akit a jelek szerint teljesen hidegen hagynak a próbálkozásaid. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakihez közelebb kerülj. Ha megnyered a személyiségeddel és önmagadért kerülsz hozzá közelebb, ám legyen, de ne akard mindenáron megszerezni. Nem is biztos, hogy hosszútávon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima, ha már túl sok a kockázat, inkább fordulj vissza

IKREK (május 21-június 21)

A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

RÁK (június 22-július 22)

Elsőre próbálod ki magad valamiben, ami elég nagy volumenű ahhoz, hogy meg ne remegjenek a lábaid. Amennyiben azonban sikerül legyőznöd a félelmeidet és felül tudsz kerekedni azokon, abban az esetben bizony nem is lesz olyan megugorhatatlan az a bizonyos akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás, ami a pozitív eredmények eléréséhez szükséges! Nagy büszkeséggel tölt majd el, ha belekóstolhatsz a siker ízébe, csak fel ne add már az elején, ha elbotlasz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Izgalmas program tart lázban, alig tudsz a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben már most elindulnál annak érdekében, hogy minden percét élvezhesd. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz valamennyire elfeledkezni arról, hogy milyen kellemes program vár rád. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, s minél inkább sürgetsz valamit, annál nagyobb esély van arra, hogy végül kudarcot vallasz. Légy türelmes és eljön az a pillanat is arra, hogy fejest ugorj abba a buliba, ami már most olyannyira izgatja a fantáziádat! Emlékezz: első a munka, utána jöhet a szórakozás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Zsákutcába kerültél, melyből nem-igen látod a kiutat, bármilyen taktikát vetsz ugyanis be, úgy tűnik, semmi sem működőképes. Eddig a benned lévő büszkeséged okán nem nagyon akartál senkibe sem kapaszkodni és segítséget kérni, mostanra érdemes azonban belátnod, hogy csakis akkor juthatsz előbbre, ha hajlandó vagy olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal efféle ügyben. Olyasmiért ne vállalj felelősséget, amiről fogalmad sincs, s ne csodálkozz, ha ennek komoly következményei lehetnek! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, hisz te is halandó ember vagy, aki időnként tévedhet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alapvetően csapatjátékosnak tartod magad, ma azonban sehogy sem tudsz dűlőre jutni a többiekkel, egy pillanatra el is veszíted a magabiztosságodat, hisz olyannyira elbizonytalanítanak a többiek, hogy abszolút elveszíted a komfortérzetedet. Nem érdemes azonban azonnal menekülőre fognod, próbáljatok kompromisszumos megoldást találni, hogy mindenki megtalálja a saját számításait, s ne kelljen senkinek sem teljesen feladnia az elveit. A közös küldetés, hogy együtt oldjatok meg egy helyzetet, és a siker érdekében bizonyos határokon belül neked is engedned kell.

Ha nem találtad a horoszkópodat, a folytatásért KATTINTS IDE!