Napi horoszkóp szeptember 13.: a Bikákat fontos részeredmény teszi boldoggá, a Rákok komoly lehetőség kapujában állnak

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján ismeretlen helyzetben kell tudnod boldogulni, annak ellenére, hogy életedben nem találkoztál még hasonló szituációval sem. Az első pillanatban teljesen érthető módon tehát megremegnek a lábaid, abszolút nem vagy ugyanis biztos abban, hogy teljesíteni tudod a kihívást. Amennyiben azonban nem hagyod, hogy a félelmeid uralják a helyzetet, abban az esetben esélyt kapsz arra, hogy tisztességgel megálld a helyed. Ne egyfajta faltörő kosként fuss neki a dolognak, törd a fejed, gondolkodj, logikailag próbáld megközelíteni, hidd el, így lesz a legnagyobb esélyed arra, hogy végül sikerrel abszolváld a dolgot vagy ha nem is lesz teljes a siker, te mindenképp büszke lehess magadra, hogy megpróbáltad a lehető legtöbbet kihozni a dologból! Ne félj semmitől, csak légy magabiztos, abban az esetben nem lesz olyan kihívás, amely megfélemlítene!

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra fontos projektben elért apró részeredmény aranyozza be a mai napodat, melyet szíved szerint azonnal világgá kürtölnél. Mielőtt azonban kikiáltanád a sikert, mindenképp érdemes mérlegelned, hogy ajánlott-e idő előtt elbíznod magad, hisz ha most megbotlasz, azt is fel kell majd vállalnod. Egészen addig maradj tehát szerény, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény, melyet már semmi nem sodorhat veszélybe. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a logikával felépített munkafolyamat részleteit is figyelembe véve úgy sikerüljön pontot tenni a dolog végére, hogy méltán lehess büszke magadra és joggal zsebelhesd be az összes elismerést!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján, noha magad sem érted az okát, de túlteng benned a magas feszültség, apró dolgokon húzod fel magad, olyasmi miatt fortyogsz, amelyen máskor könnyedén, szó nélkül lépsz át, egyszerűen minden és mindenki idegesít. Mivel ez az egész napodra rányomja a bélyegét és elég rosszkedvűen telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit, tisztázd a benned dúló háború okát, köss békét magaddal és úgy éld az életed, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly lehetőséget tartogat számodra a hét első napja, amely azonban minden szépsége és csillogása ellenére rengeteg kockázatot rejt magában. A helyzeted tehát nem olyan egyszerű, hisz alaposan végig kell gondolnod a lehetséges következményeket is, épp ezért ne mondj azonnal igent. Adj időt magadnak arra, hogy átrágd magad a pro és a kontra érveken, majd ha már 100%-ban biztos vagy a dolgodban, nyugodtan adj választ. Pontosan tudod, mik a céljaid, hogy milyen magasságokba szeretnél eljutni, itt az alkalom tehát, hogy mindaz, amire vágysz, a tiéd legyen. Kockázatok nélkül pedig nincs győzelem, ezt ne feledd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A szeptemberi indiánnyár utolsó napjainak egyikén, hétfőn kedves meglepetést kapsz valakitől, amely rendkívül jóleső számodra. Így ma már semmi nem szegheti a kedvedet, s akkora lendületet kaptál, amely abszolút felráz a monotóniából. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még emberek, akiknek számít mások boldogsága és tesznek is azért, hogy ezt elérjék. Értékeld ezt a gesztust és igyekezz viszonozni valami aprósággal, hogy az illető is érezhesse, milyen kivételezettnek lenni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Lételemednek számít az, hogy másokon segíts, egyszerűen mindig azon jár az eszed, hogy miképp tudnál mindenki szolgálatába állni, mely hatalmas önfeláldozásáról tesz tanúbizonyságot. Igazán büszke lehetsz magadra, hiszen kevesen vannak, akik ilyesfajta segítőkészséggel bírnak, ám abba is érdemes belegondolnod, hogy vajon ez nem azért van-e így, mert önmagad problémái elől menekülsz, ennek okán állsz folyamatosan inkább mások szolgálatába, mondván, addig sem kell a saját gondjaiddal megküzdened. Nemes tulajdonság ez a fajta áldozat készség, ám ne feledd, te is ugyanolyan fontos vagy és amíg az életed nincs teljesen sima, akadálymentes útvonalon irányba állítva, addig csak is magadra érdemes koncentrálnod. A Te boldogságod ugyanis legalább olyan fontos, mint másoké!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napja olyasfajta kihívást tartogat számodra, amelyre abszolút nem számítottál, de azonnal felráz a hétfői egykedvűségből. Amennyiben sikerül teljesítened a rád váró feladatot, az egy bizonyítási lehetőség lehet arra, hogy megmutasd, komolyabb dolgokban is megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a cél lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de egy kísérletet mindenképp megér, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Feltétlen bizalmat szavaztál valakinek, az illető viszont csúnyán visszaélt vele, ez hatalmas csalódást jelent számodra. Azt gondoltad ugyanis, hogy bármi történjék is, ő az az ember, aki sosem támadna hátba, amennyiben elfordulnál, sajnos azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Szíved szerint azonnal megszakítanád a kapcsolatot vele, ám előtte mondd el a véleményed arról, mit is gondolsz róla. Ne alacsonyodj le a szintjére azzal, hogy vállalhatatlan stílusban, kendőzetlenül mondod ki, ami bánt, hidd el, sokkal nagyobb hatást érsz el azzal, ha csendesen és szerényen világosítod fel arról, mekkora csalódást is okozott. Amennyiben fontos vagy számára, abban az esetben talán ráébred, mit tett veled, az pedig, hogy késő-e megmenteni a kapcsolatotokat, az csakis rajtad múlik. Adj időt magadnak, mielőtt végleges döntést hozol!

Ha nem találtad a horoszkópodat, kattints IDE a folytatásért!