Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 11.: a Kosok rendkívül önfeláldozóak, a Mérlegek komoly lépésre készülnek Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio

Napi horoszkóp szeptember 11.: a Kosok rendkívül önfeláldozóak, a Mérlegek komoly lépésre készülnek

Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 11.

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, ez nem az a pillanat, amikor köntörfalaznod kellene, egyszerűen ki kell mondanod a véleményedet, mielőtt hatalmas galiba lenne belőle. Lehet, hogy első hallásra furcsa lesz a környezetednek ilyesmit hallani, mégis muszáj megtenned. A hangnemre és az előadásmódra figyelj azért oda, hisz ha nem vagy elég szofisztikált, akkor meg is bánthatsz vele másokat. Nehéz teher ez, amelytől érdemes mihamarabb szabadulni. Szedd össze a gondolataidat és bátran állj fel a pódiumra!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan nagy aggodalommal tölt el egy olyan ügy, amelynek nem-igen látod a végkimenetelét, mégis csak a kockázatokat látod benne. Általában nem vagy az a típus, aki megijed a saját árnyékától is, ám ezúttal mégis rossz érzést kelt benned. Amennyiben helyesnek bizonyulnak a megérzéseid, abban az esetben nem kell semmit vállalnod, mihamarabb zárd le a szóban forgó ügyet és olyasmivel foglalkozz, ami nem rejt ennyi kockázatot magában! Bölcsen teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre, hisz nem véletlenül súgják azt, amit!

RÁK (június 22-július 22)

Viszonylag régóta próbálsz dűlőre jutni egy bizonyos dolgot illetően, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni a helyzet. Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj és alaposan végiggondolj mindent töviről hegyire annak érdekében, hogy racionális döntést hozhass. Nem kell mindenáron ragaszkodnod egy lukas zoknihoz, s ha már nem tudod használni, keress egy másikat. Időnként meg kell hozni nehezebb döntéseket is, de próbáld elhinni, hogy minél előbb zársz le magadban egy-egy korszakot, annál nagyobb tehertől szabadulhatsz meg! Bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan hétvégére pihenést terveztél, ám mivel nem végeztél a feladataiddal, épp ezért akad még tennivalód bőven. Ahelyett, hogy hátradőlnél tehát, szedd össze magad és minden figyelmeddel összpontosíts, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül mindent elvégezned, sokkal hamarabb adhatod át magad a hétvégének. Addig azonban mindenképp összpontosíts arra, hogy be tudj fejezi mindent, aminek mihamarabb pontot kell tenni a végére!

A többi csillagjegyért kattints ide!

Milyenek az egyes csillagjegyek dühösen? Mutatjuk: