Napi horoszkóp október 6.: a Bikák nagy volumenű kihívásra készülnek, a Szüzek végre önmagukra is szánhatnak egy kis időt

Ezen a borongós őszi napon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 6.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki szeretne veled közelebbi kapcsolatba kerülni, mivel azonban teljesen más világnézetet és értékrendet képviseltek, így nem látod a kettőtök közös jövőjét. Akármennyire is szeretnéd ugyanis, egyszerűen sehogy nem tudsz azonosulni azzal, amit az illető képvisel és amilyen gondolkodásmóddal rendelkezik. Amennyiben tehát azt gondolod, hogy megéri egy esélyt adni neki, és készen állsz egy kicsit alkalmazkodni, abban az esetben neked kell nyitottabbnak lenned. Ha azonban azt érzed, semmiképp nem lesz közös az utatok, akkor ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma végre meg tudsz hozni egy olyan döntést, amely hosszú ideje mintegy megoldatlan teherként nehezedett a válladra, hisz tudtad, hogy hosszabb távon komoly hatással lesz az életedre. Ebben a pillanatban ugyan még nem vagy biztos benne, hogy a leghelyesebb lépést tetted-e meg, ám ha már ráléptél az útra, akkor bizony nem érdemes túl sokat rágódnod rajta. Igyekezz úgy alakítani a helyzetet, hogy pozitív következményekkel tegyen elégedetté és magabiztossá, hisz ha megállás nélkül azon gondolkodsz, mit lehetett volna még tenni, biztosan jól döntöttél-e, nem fogsz tudni előre haladni. A múlt elmúlt, a jövő viszont még előtted van, teli élményekkel és új lehetőségekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre nem várnak világmegváltó feladatok, így egy kicsit magadra is összpontosíthatsz. Nem vagy ugyan hozzászokva, hogy egy hétköznap nem a rohanásról szól, ma mégis van időd a szépülésre, a testi-lelki épülésre. Menj el egy masszázsra, ebédelj valakivel, akit régóta nem láttál, néz körül a boltokban a legújabb őszi trendekért vagy igyál meg egy forró csokit a legjobb barátnőddel, miközben a halloween-i jelmezeteket tervezitek a nagy partira. Jól fog esni a kikapcsolódás, ez pedig ma egy ilyen nap, amikor végre nem a határidők fojtogatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút nem fűlik a fogad valamihez, amivel a feletteseid bíznak meg és a legnagyobb bosszúságodra ez most nem az a helyzet, amikor egyszerűn félrerakhatod a dolgot és olyasmivel foglalkozhatsz, ami érdekel. Vértezd fel magad egy kis kitartással és akaraterővel, hisz minél hamarabb szeded össze a gondolataidat, illetve minél hamarabb állsz neki a feladatnak, annál hamarabb fogsz végezi vele, ezt ugyanis nem fogod tudni másra ruházni. Ma csak magadra számíthatsz, mutasd meg tehát mindenkinek, hogy mit tudsz kihozni egy ilyen helyzetből!

A további csillagjegyeket itt találod!

Íme néhény csillagjegy, akiket annyira nem mozgat meg a szex: