Borítókép: Napi horoszkóp október 5.: az Ikrek kiállnak magukért, az Oroszlánok iránt valaki gyengéd érzelmeket táplál Forrás: Unsplash by Jeremy Thomas

Napi horoszkóp október 5.: az Ikrek kiállnak magukért, az Oroszlánok iránt valaki gyengéd érzelmeket táplál

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 5.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki, aki eléggé közel áll hozzád, egy igen komoly problémával küzd és nem-igen tud boldogulni, már-már kétségbeesésében gyakorlatilag bármire képes lenne annak érdekében, hogy mihamarabb kikerülhessen a helyzetből. Mivel azonban nem szeretnéd, hogy egy olyan ballépést kövessen el, amely bajba sodorhatja, épp ezért kéretlenül olyan mentőakcióba kezdesz, amely bizony a végén a visszájára fordulhat és rosszul sülhet el. Nem biztos tehát, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle manőverbe, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akarj mindenáron a megmentő szerepében tetszelegni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

BAK (december 22-január 20)

A legnagyobb bosszúságodra mások miatt kerülsz ma kellemetlen helyzetbe, amelyben magyarázkodnod kell csak azért, mert ők bajba sodortak. Igyekezz azonban mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes emiatt jelenetet rendezned, csupáncsak elkönyvelheted, hogy egy fájó tapasztalatot szereztél azzal kapcsolatban, hogy kiben érdemes megbíznod a jövőben. Ces’t la vie!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé fárasztónak találod azt, hogy folyamatosan vékony jégen lavírozol, amely bármikor beszakadhat alattad. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek az éppen végrehajtandó, igen-igen kockázatos manőverről. Mivel tudod, hogy igazuk van és te is érzed, hogy a határaidat súrolod, épp ezért érdemes olyasfajta kihívásokat keresned inkább, amelyek egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet biztosítanak számodra. Nem kell mindig a szakadék szélén egyensúlyoznod még akkor sem, ha ez mára a védjegyeddé vált!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan vágysz a sikerre, szeretnék végre te is megmártózni a csillogásban és érezni azt, hogy milyen érzés a győzelmet ünnepelni. Mindez rendkívül jól hangzik, abba azonban érdemes belegondolnod, hogy másoknak sem hullik a siker az ölébe, amennyiben tehát ilyesfajta céljaid vannak, akkor bizony jobban teszed, ha felállsz és teszel azért, hogy a csillogásban részed lehessen. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

A további csillagjegyekért kattints IDE!

Milyenek egyes csillagjegyek dühösen? Mutatjuk!