Borítókép: Napi horoszkóp október 31.: a Bikák határozottan kiállnak magukért, a Rákok napját váratlan események befolyásolják Forrás: Unsplash by Paige Cody

Napi horoszkóp október 31.: a Bikák határozottan kiállnak magukért, a Rákok napját váratlan események befolyásolják

A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 31.

KOS (március 21.-április 20.)

Abszolút a kiszámíthatóság híve vagy, szereted tudni, melyik lábadat melyik után kell tenned annak érdekében, hogy ki ne törd a bokád, ugyanakkor azt is be kell látnod, hogy bizony nem mindig mennek a dolgok úgy, ahogy eltervezed őket. Légy azonban mindig optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21.-május 20.)

Valaki szinte már erőszakkal nyomul nálad, oly mértékben szeretne rávenni valamire, amiben te egyelőre csak a negatívumot látod, hogy szinte szemérem nélkül minden percben ott lohol a sarkadban. Amennyiben azonban ennyire tartasz ettől a bizonyos dologtól, abban az esetben ne hagyd, hogy bármit rád erőltessen. Igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

IKREK (május 21.-június 21.)

A legnagyobb bosszúságodra valaki nagyobb plénum előtt hoz kellemetlen helyzetbe, amely miatt úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Tedd félre tehát a pillanatnyi dühödet, szedd össze a gondolataidat, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ügyelj arra, hogy ne légy nagyon indulatos emiatt, hisz akkor esetleg gyanakvóan fogadják majd a magyarázatot is. Az életben bizony előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ám ezek a tapasztalások csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhattál valamit!

RÁK (június 22.-július 22.)

Váratlan esemény szakítja félbe a hónap utolsó napját, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Amennyiben nem avatkozol közbe gyorsan, abban az esetben bizony veszélybe kerülhet at esti Halloween-i parti is, épp ezért mindenképp ajánlott mihamarabb összeszedned minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Este pedig várhat egy igazi, hamisítatlan spooky Halloween parti!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Elérkezettnek látod a pillanatot, hogy a hosszú monotonitás után kissé felkavard az állóvizet és olyan, számodra ismeretlen dolgokat próbálj ki, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak akkor vágj bele bármibe, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs élvezhető oldala. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Ha új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Egész héten nagyon keményen dolgoztál, olyannyira, hogy a hosszú hétvégére teljesen kimerültél. Mivel semmiféle világmegváltó dolgokra nem vagy most megítélésed szerint képes, így nyugodtan szenteld a mai napot a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok olyan napot, amikor szépülhettek, s lelkileg is feltöltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert ennyi neked is jár! Este pedig rendelj egy pizzát, pattogtass kukoricát és nézz szörnyen ijesztő filmeket, hisz mégis csak ma van Halloween napja!