Borítókép: Napi horoszkóp október 30.: a Bikák számára meglepő dolgokra derül fény, a Mérlegek megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek valaki iránt Forrás: Pexels by Monstera

Napi horoszkóp október 30.: a Bikák számára meglepő dolgokra derül fény, a Mérlegek megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek valaki iránt

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, nem érdemes tehát kihagynod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 30.

KOS (március 21.-április 20.)

A barátaid olyasfajta dologban kérik ki a véleményed, amelyben perdöntő lehet a te álláspontod, fajsúlyos az tehát, hogy mit mondasz nekik. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen és ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkelkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy a logikád levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga, a megoldás is.

BIKA (április 21.-május 20.)

A hosszú hétvége első napján olyasféle ügyben derülnek ki meglepő részletek, amely igen-igen misztikus számodra, kissé már-már hátborzongató is, ugyanakkor abszolút izgalommal tölt el, hisz sejtésed szerint, okosan taktikázva rengeteg pozitívumot rejthet a dolog. Egyelőre ne verd nagy dobra az egészet, csupán azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, hiszen ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, számon is kérhetik ugyanis rajtad. Csak menj tovább az úton, mert a rejtély megfejtésével maradandó élmény várhat rád!

IKREK (május 21.-június 21.)

Segítő szándékod a mai napon felemásra sikeredik, a kezedbe veszed ugyanis az irányítást, hogy kihúzz másokat a gödörből, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a mindkettőtök. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd be minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott tehát a tévedés lehetősége!

RÁK (június 22.-július 22.)

Kisebbfajta botlás lesz az, amely a hosszú hétvége első napjára rányomhatja a bélyegét, de csakis abban az esetben, amennyiben nem tudod a helyén kezelni a problémát. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, de ne tulajdoníts ennek nagyobb jelentőséget annál, mint amekkora jelentőségű hézagról szó van. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Ne hagyd, hogy az egész hétvégédre rányomja a bélyegét egyetlen kis botlás, amelynek tulajdonképp nincs is akkora jelentősége, hogy ekkora lufit fújj belőle. Diszkréten oldd meg a problémát és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Abszolút zökkenőmentesen haladnak a dolgaid, emiatt kezdesz már-már kissé gyanút fogni, hogy egyfajta vihar előtti csendről van szó és hamarosan hatalmas hurrikán érkezik, ami mindent magával visz. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, érdemes felkészülnöd rá még akkor is, ha csupán te vizionálsz ilyen dolgokat, ha ugyanis így megnyugszik a lelkiismereted, nyugodtan élvezheted azt a tevékenységet, amelyet most végzel. Hidd el, ha hagyod, hogy a félelem és görcsösség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz tudni felszabadultan, lazán viselkedni, akkor meg mi értelme az egésznek?! Élvezd az életet, mert nincs belőle kilenc neked sem!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Egy véletlen botlás következtében ítélkeznek mások feletted, gyakorlatilag esélyt sem adva arra, hogy kimagyarázd magad. Egyfolytában a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, a környezeted szerint neked pedig csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted a bűnbak szerepét, épp ezért állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz, vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!