Borítókép: Napi horoszkóp október 3.: a Skorpiók kecsegtető ajánlatot kapnak, a Vízöntők nyugodtan dőlhetnek hátra Forrás: Pexels by Ketut Subiyanto

Napi horoszkóp október 3.: a Skorpiók kecsegtető ajánlatot kapnak, a Vízöntők nyugodtan dőlhetnek hátra

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

KOS (március 21.-április 20.)

Egyfajta kikényszerített véleményt kell ma kimondanod nagyobb plénum előtt, hisz ez az, amit elvárnak tőled. Amennyiben azonban ellenkezik a te álláspontoddal és értek rendeddel, nem kell valamiféle bábuként viselkedned és úgy mozogni, ahogy mások elvárják. Ha nem egyezik az álláspontod másokéval, egész nyugodtan vállald fel, hisz ha az nem ütközik a társadalmi normákkal, akkor még az is kehet, hogy meggyőzhetsz másokat az igazadról. A kérdés már csak az, hogy kikkel állsz szemben: olyanokkal, akiket érdemes meggyőzni vagy egyszerűen a Dunába öntöd a vizet azzal, hogy igyekszel a saját oldaladra állítani őket? Ezt kell márcsak mérlegelned! Időnként meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy száraz virágot!

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét utolsó napjára egyszerűen elfogyott a szufla belőled, pihenésre van szükséged ahhoz, hogy megfelelő energiákkal kezdj neki az előtted álló hétnek. Épp ezért ne hagyd magad semmilyen megerőltető programra rávenni, a házimunka is várhat, egyszerűen aludj, pihenj, nézz meg egy filmet, kuckózz be otthon, gyűjtsd energiát, hisz a közeljövőben nagy szükséged lesz rá! Vannak mindenki életében ilyen napok, egyszerűen túlhajszoltad magad és lemerültél. Felállni azonban nem lehetetlen, csupán erő kell hozzá, azt pedig másképp nem szerezhetsz, csakis passzív pihenéssel! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, minden megvár, most csakis az a fontos, hogy összeszedd magad mind fizikailag, mind pedig lelkileg!

IKREK (május 21.-június 21.)

Úgy érzed, semmi sem sikerül ma, egyszerűen bármibe kezdesz, nem tudsz zöldágra vergődni, emiatt pedig elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban inkább mérlegelned kellene, hogy ami nem megy, azt vajon érdemes-e mindenáron erőltetned tovább. Ne akarj mindenképp olyasmivel foglalkozni, ami sikerélményt biztosan nem tartogat a számodra, viszont igen sok a munka vele. Feleslegesen ne áldozz be más lehetőségeket, tudj elengedni dolgokat, ha kiderül, hogy valamiért hiába küzdesz. Keresd inkább a siker kulcsát!

RÁK (június 22.-július 22.)

Olyan emberrel kell egy közös programon részt venned, akit a legkevésbé sem kedvelsz, épp ezért igyekszel távol tartani magad az illetőtől. Ma azonban mégis úgy hozza az élet, hogy egy társaságban kell elviselnetek egymást, hisz nem nagyon más választásotok. A békesség érdekében tehát igyekezz leküzdeni a benned lévő ellenszenvet és csak arra koncentrálj, hogy másoknak fontos, hogy ti ketten intelligens emberek módjára, átmeneti időre megtanuljátok leküzdeni az egymás iránt érzett ellenszenvet! Ne aggódj, csupán átmeneti helyzetről van szó, nem kell örök hűséget fogadnotok egymásnak. De ki tudja, talán a nap végére még az is kiderülhet, hogy mégsem vagytok halálos ellenségek?

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Gondolkodás nélkül mondtál igent egy bizonyos dologra, amelyet mostanra meg is bántál, hisz elhamarkodott válaszodnak meg is lesz a böjtje, neked pedig felelősséget kell vállalnod az eredményért. Mielőtt azonban nagyobb bukás lenne az egészből, érdemes bevallanod annak, akivel szemben elvállaltad ezt a bizonyos projektet, hogy bizony te is korlátok között mozgó, halandó ember vagy, aki nem tud minden akadályt leküzdeni, így sajnos az eredmény sem lett olyan, amely büszkeséggel töltene el. Legközelebb igyekezz végiggondolni, hogy mit vállalsz el annak érdekében, hogy ne szégyenkezz később miatta!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Kellemes meglepetésben lehet részed a hét utolsó napján, ami abszolút felrázza a szokásos, októberi egykedvűségedet. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy épp akkor gondolt rád, amikor a legjobban szükséged van rá. Igyekezz viszonozni a kedves gesztust, amit kaptál, hisz ez most tényleg az a pillanat, amikor a szokásosnál is többet jelent egy ilyesfajta apró meglepetés. Milyen szívet melengető érzés, amikor az ember rájön, hogy milyen sokat jelent mások számára, nem igaz?