Napi horoszkóp október 29.: a Kosok végre minden kötelezettségüknek pontot tehetnek a végére, a Mérlegekre nagy kaland vár

A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 29.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján lehetőség nyílik arra, hogy minden kötelező feladatod elvégzésével átadhasd végre magad az élvezeteknek. Olyasmivel foglalkozhatsz, ami kifejezetten nagy örömet okoz számodra, épp ezért itt az ideje annak, hogy, hogy mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve pihenhess, amíg mások dolgoznak, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fent ennek a lehetősége. Légy nyitott mindenre a mai napon, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik! Gondolkodj globálisan és ne csak az orrod hegyéig láss! Az Élet tele van élményekkel és új kalandokkal, amik csakis rád várnak!

BIKA (április 21-május 20)

Az esetek döntő hányadában a szabálykövető kategóriába tartozol, aki nem feszegeti a saját hátárait, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet most mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd a lelkiismereted azzal, hogy nemes cél az, amiért most mégis át kell lépned bizonyos határokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz az ügyeletes jó kislány bőrébe!

IKREK (május 21-június 21)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje most már, kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést, mint annak előtte. Mivel előbb-utóbb teljesen le fog merülni az akkumulátorod, amely talán az egészséged is veszélybe sodorhatja majd, itt az ideje annak, hogy a sok tennivaló helyett saját magad helyezd előtérbe. Épp ezért szánd a hét utolsó munkanapját arra, hogy olyasféle dolgokkal foglalkozz amelyek a lelki és testi épülésedet szolgálják, illetve csak a te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis töltődésre!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki valamilyen oknál fogva nem szimpatizál veled, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy borsot törjön az orrod alá. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, épp ezért mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tudod, mire megy ki a játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, hiszen sokkal-sokkal erősebb vagy az ilyen kis stílű embereknél! Fogadd el, hogy nem szerethet mindenki, az Élet márcsak ilyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján végre lehetőséged adódik arra, hogy olyasvalakivel találkozz, akit ezer és egy éve nem láttál, ám annak idején fontos szerepet töltött be az életedben. Ez a nap a legkiválóbb alkalom arra, hogy felkeresd és együtt tölts együtt egy kis időt vele, hisz bőven van mit bepótolnotok, épp ezért használjatok ki ezt a napot és beszéljetek meg mindent, amit eddig nem tudtatok. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha felmelegíted a régi barátságot!

A többi jegynek szóló, mai üzenetért kattints ide!