Borítókép: Napi horoszkóp október 20.: a Mérlegek pozitív eredménnyel zárnak egy fontos ügyet, a Vízöntők csapatban bizonyíthatnak Forrás: Unsplash by Thought Catalog

Napi horoszkóp október 20.: a Mérlegek pozitív eredménnyel zárnak egy fontos ügyet, a Vízöntők csapatban bizonyíthatnak

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Váratlanul jött impulzus ad mára nagy lendületet, amelynek köszönhetően olyasféle eredmények elérésére lehetsz képes, melyek a kivételes kategóriából valók. Légy tehát büszke magadra, törekedj arra, hogy ne érjenek el a negatív energiák, nagy előnyöd, hogy elfogadod az életet úgy, ahogyan van, és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz! Ma minden rendben van körülötted!

BIKA (április 21-május 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre olyasvalaki igyekszik rád terhelni az ő felelősségét, akiről tulajdonképp soha nem feltételezted volna az ilyesfajta inkorrekt lépést. Mivel azonban az illető semmiképp nem akar beleállni a helyzetbe, épp ezért kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál pedig egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így állj bele a dologba és gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd. Amennyiben szükségét látod, lelkiismeretfurdalás nélkül nevezd is meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem árulkodásnak, hisz itt most a te becsületed forog kockán!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje vársz a nagy kiugrási lehetőségre, amellyel minden szempárt magadra irányítasz, emiatt sok mindenbe belekezdenél szíved szerint. Mivel azonban előbb-utóbb nevetség tárgyává válhatsz, így talán jobban teszed, ha alaposan végiggondolod, hogy miben érdemes bizonyítanod a tehetségedet. Nyilvánvalóan nem szeretnéd szürke kis egérként leélni az életedet, de az sem lehet cél, hogy magadra vedd az udvari bolond sapkáját és ugyan mindenki rád figyeljen, de egyúttal szánakozó szempárokat láss. Nem hajt a tatár, gondold végig, miben szeretnél bizonyítani!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig túl nagy terheket vállalsz magadra -sokszor másokét is- annak érdekében, hogy minden körülötted élőnek könnyebb legyen az élete. Elég nemes jellemre utal ez az önfeláldozás, ám mégis nagy hátrányodra van, hisz előbb-utóbb minden teher alatt egyszerűen össze fogsz roskadni. Nem történik ez ma sem másképp, olyasmit veszel a nyakadba, ami jócskán meghaladja a képességeidet, így nem igazán látod a kiutat belőle, valakinek a helyzetén azonban mindenképp könnyítettél. Gondold végig, hogy kézben tudod-e tartani a dolgokat, avagy jobban jársz, ha bevállalod, hogy van, ami rajtad is túlnő. Semmiféle zsákot nem kell a hátadra venne, pláne ha az nem a sajátod! Mérlegelj tehát, hogy miként jársz a legjobban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Sikerül egy viszonylag egyszerű helyzetet olyannyira túlbonyolítanod, hogy igazán te, magad sem tudod, miként jutottál idáig, ráadásul mások is elég nehéz szituációba kerülnek ezáltal. Amíg nem késő tehát, addig igyekezz a legjobbat kihozni a dologból, hiszen nyilvánvalóan nem érdeked az, hogy mindenki a szakad szélén egyensúlyozzon, csak mert te nem mérted be megfelelően a távolságot. Nyugodj meg, ne ess kétségbe, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy sikeresen kerüljetek ki a kalamajkából, kérj elnézést mindenkitől és a jövőben igyekezz a helyükön kezelni a dolgokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan fáradt vagy a hét közepére, egészen idáig minden szuszt kihajtottál magadból, épp ezért csökken a teljesítőképességed is. Ez előbb-utóbb feltűnik majd a feletteseidnek, akik bizony nem a lojalitás mintaképei, ennek okán könnyen felelősségre vonhatnak. Tegyél meg mindent azért, hogy a legjobbat hozd ki magadból, úgy igyekezz azonban megszervezni a tennivalókat, hogy maradjon időd a pihenésre is. Munka után kapcsolódj ki, nézz meg egy filmet, olvass, igyál meg egy finom teát, ne akard túlteljesíteni azt, amire valójában képes vagy!