Borítókép: Napi horoszkóp október 18.: az Ikrek hatalmas lendületet kapnak, a Szüzek maradandó élményeket szerezhetnek Forrás: Unsplash by David Hurley

Napi horoszkóp október 18.: az Ikrek hatalmas lendületet kapnak, a Szüzek maradandó élményeket szerezhetnek

A hét első napján is izgalmas üzenetek várnak, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 18.

KOS (március 21.-április 20.)

A legnagyobb megdöbbenésedre a hét első napján valakitől olyan övön aluli támadást kapsz, amelyre abszolút nem számítottál. Az illető ugyanis nyilvánosságra hozott valamit rólad, ami kevéssé volt ismert a körülötted élők előtt, ráadásul nem vagy épp a legbüszkébb a dologra. Érthető módon iszonyúan dühös vagy az illetőre, négy szem között tehát mindenképp kérd tehát számon, hogy mégis mire kell vélned ezt a lépést, illetve miként formált jogot arra, hogy ilyenformán megalázzon. Ne engedj a huszonegyből, állj ki magadért és igyekezz megőrizni az emberi méltóságodat, hisz az neked is jár! Ne aggódj, mindenkinek van legalább egy olyan dolog az életében, amit legszívesebben örökké titkolna!

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét első napján végre lehetőséged adódik arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes, hogy mennyire talpraesett vagy és hogy a nehezebb helyzetekben is képes vagy úrrá lenni a káoszon. Olyasmi történik ugyanis, ami elsőre mindenkit kétségbe ejt és te vagy az egyetlen, aki megmentheti a csapatot a beláthatatlan következményektől. Soha jobb alkalom nem kínálkozott még arra, hogy ilyen formán vívhasd ki a feletteseid elismerését, eljött az idő tehát, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy te lehess a nap hőse! Menni fog, a tudás, a tapasztalat bőven megvan benned, már csak némi bátorság szükséges! Hajrá!

IKREK (május 21.-június 21.)

A hét első napján váratlan történéseknek köszönhetően hatalmas lendületet kapsz, így hirtelen a célegyenesbe kerülsz, ami a legjobbkor jött, hisz kezdtek elfogyni az újabb és újabb ötletek a repertoárodból. Most már csak egy utolsó nagy erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess. Semmiképpen ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkentsen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, ezért feltétlenül tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

RÁK (június 22.-július 22.)

Valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy egy adott lehetőség vissza-visszatér eléd, amelyet gyakorlatilag felfoghatsz egy jelként, hogy érdemes megragadnod és kihozni belőle, amit lehet. Játssz el a gondolattal, hogy mi lenne, ha belekóstolnál a dologba, anélkül hogy tizenkilencre lapot húznál. Nem kell mindent egy lapra feltenned, mégis ha jobban belegondolsz, van annak valami oka, hogy időről időre felkínálja magát. Nyugi, nem kell azonnal belevetned magad, ízlelgesd a dolgot, ráérsz eldönteni, nekiindulsz-e vagy maradsz a karosszékben!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét első napján váratlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, különben az egész elmehet egy nagyon rossz irányba. Szerencsére nem jelent gondot számodra, hogy helyt állj, hisz azzal a képességgel rendelkezel, hogy egyszerre több fronton is tudsz egyidőben jól teljesíteni, a környezeted pedig épp emiatt veszi készpénznek a sikert, ha bárki hozzád fordul ilyen helyzetekben. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz ismét bebizonyosodik az, hogy minden helyzetben rátermett vagy és megoldás centrikusan tudsz gondolkodni, még nyomás alatt is. Így kell ezt csinálni!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Noha nem így tervezted a mai napot, mégis egy tévútnak köszönhetően olyasmit tapasztalhatsz meg, ami nagy élményt okozhat, ráadásul a feletteseidnek is bebizonyíthatod, hogy mennyire rátermett vagy arra a pozícióra, amelyben bizalmat szavaztak neked. Könnyen lehet, hogy mindenki erre várt körülötted, hogy valami olyasmit mutass, amitől leesik a körülötted élők álla. A könnyen jött siker azokat az embereket is mozgósíthatja, akik nem minden érdek nélkül legyeskedtek körülötted, sokkal inkább azért, hogy fogyasszanak az általad learatott zamatos gyümölcsből. Vigyázz velük, időben zárd ki a kihasználás legkisebb lehetőségét is!